Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie s-a legitimat cu un document fals în trenul care se îndrepta spre Ungaria

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Curtici au depistat un cetăţean iranian care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităților din Bulgaria, care s-a dovedit a fi falsă.

O femeie s-a legitimat cu un document fals în trenul care se îndrepta spre Ungaria
Comentează 0

Azi-dimineață, în jurul orei 06.00, la Sectorul Poliției de Frontieră Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager în trenul cu destinația Budapesta, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate cu însemnele autorităților bulgare.

În urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat la control, motiv pentru care au procedat la efectuarea unor verificări suplimentare.

Astfel, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au descoperit asupra persoanei un document cu datele sale reale, emis de către Inspectoratul General pentru Imigrări din România, stabilind astfel că persoana în cauză este cetățean iranian, în vârstă de 50 de ani.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Scrie un comentariu

trimite