Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie cu probleme psihice s-a dezbrăcat lângă Mc Donald s

O femeie cu probleme psihice s-a dezbrăcat lângă Mc Donald s
Comentează 1

În data de 01.07.2020, în jurul orelor 20:00, în timpul patrulării în zona centrală, în dreptul restaurantului de tip fast-food Mc Donalds, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice și Parcări au fost sesizați de cetățeni să intervină, deoarece pe stradă se afla o femeie complet dezbrăcată.

Persoana respectivă, ce se afla în imposibilitatea de a comunica, a fost preluată în autovehiculul DGPL și a fost cerut prin serviciul dispecerat sprijinul unui echipaj cu atribuții de ordine publică.

Totodată a fost solicitată o ambulanță, până la sosirea căreia, polițiștii locali au recuperat două poșete aparținând femeii, dintr-un tomberon din proximitatea locului unde a fost incidentul.

La sosirea ambulanței, persoana a devenit agresivă, pentru transportul acesteia la Unitatea Primiri Urgențe fiind necesară însoțirea împreună cu un polițist local. După recoltarea unor probe de sânge, de la UPU, polițiștii locali au secondat în continuare personalul medical și pacienta la Secția de Psihiatrie a SCJUA de pe strada Octavian Goga, reușind să o convingă să îmbrace  un halat de unică folosință din dotarea ambulanței.

În cursul predării persoanei în cauză la noua locație, polițiștii locali au ajutat-o pe tânără să se calmeze și să înceapă colaborarea cu angajații secției, care i-au administrat vitamine, hrană și apă (femeia era foarte slabă și se afla în stare de deshidratare). Nu au reușit să afle motivele pentru care se afla în această stare, deoarece tânăra era încă incoerentă în declarații.

Printre lucrurile femeii s-au găsit un laptop cu accesorii, cartea de identitate a acesteia, certificatul de naștere și mai multe diplome de absolvire. Din actele pe care le deținea, polițiștii au constatat că O.A.C., în vârstă de 30 de ani, are domiciliul în Timișoara. Toate documentele și obiectele au fost predate Secției de Psihiatrie, unde cea în cauză a rămas internată.

Astfel de incidente survin destul de frecvent, însă, cel mai adesea, persoanele aflate în stare de surescitare ori incapabile să-și controleze manifestările agresive au un nivel de pregătire și o stare materială inferioară tinerei respective. ”Clienții” menționați sunt cunoscuți de polițiștii locali arădeni, care s-au aflat în mod repetat în ipostaza de a-i ridica de pe domeniul public și a-i transporta la unitățile medicale.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide