Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O femeie a fost găsită moartă, în zăpadă, în faţa porţii. Bilanțul ultimelor zile: 5 victime

Un om a murit de hipotermie în Maramureș, iar bilanțul ninsorilor și gerului din ultimele zile a crescut la 5 victime, după ce o femeie de 43 de ani din Vaslui, a fost găsită moartă, duminică, în faţa porţii.

O femeie a fost găsită moartă, în zăpadă, în faţa porţii. Bilanțul ultimelor zile: 5 victime
Comentează 0

O femeie de 43 de ani a fost găsită moartă în zăpadă, duminică, în faţa porţii locuinţei sale din localitatea vasluiană Pribeşti. Reprezentanţi Serviciului de Ambulanţă spun că, cel mai probabil, victima a căzut şi nu s-a mai putut ridica, fiind cunoscută drept consumatoare de alcool, anunţă News.ro.

Pe de altă partea, cchipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru un om din Maramureș, care a murit de hipotermie, anunță Realitatea TV duminică dimineață.

Bilanțul ultimelor zile crește astfel la cinci. Temperaturile şi viscolul au fost atât de năpraznice încât un om fără adăpost a fost găsit mort, din cauza degerăturilor.

Medicii nu au mai putut face nimic nici pentru două persoane, la care Salvarea nu a ajuns la timp. "Echipajele ambulanţei au fost solicitate să intervină la două persoane cunoscute cu afecţiuni medicale severe care erau deja decedate la momentul sosirii medicilor, nemaiputând fi executate manevrele de resuscitare", a declarat purtătoarea e cuvânt a MAI.

În schimb, ambulanţa nu a putut ajunge deloc la o femeie gravidă. Preluată de o şenilată, aceasta a născut pe drumul spre spital. O altă tănără a ajuns în ultimul moment la medic la Constanța.

Probleme au fost şi în judeţul Tulcea.

"Am avut o gravida care a fost blocată pentru o perioadă mai lungă, în localitatea Dorobanţu, din Tulcea. A fost evacuată şi a născut la spital", a declarat RAED ARAFAT.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite