Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O deplasare de bifat la Tg. Mureş, cu gândul la...semifinale! "Putem accede în primele 4 echipe ale sezonului"

O deplasare de bifat la Tg. Mureş, cu gândul la...semifinale!
Comentează 0

Mâine Univ Goldiş ICIM Arad are programată ultima deplasare din grupa valorică 7-10 a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Trupa lui Bogdan Bulj este deja calificată în playoff, în proporţie mre de tot de pe locul 7, însă pentru siguranţă e nevoie de victorie în jocul de la Tg. Mureş. Vorbim despre locul 7 ca unul care evită liderul la zi, Sepsi Sf. Gheorghe, şi care de dătător de speranţe, ce pe unii par deşarte.

"Daţi încredere acestor fete, care nu cred că v-au dezamăgit. Fiţi alături de noi în cele 2 luni rămase până la finalul sezonului, pentru că avem o misiune de îndeplinit şi o putem îndeplini. Vom surprinde multă lume, iar cu un joc bun şi prin seriozitate putem accede în primele 4 echipe ale sezonului. În condiţile în care ne aflăm ar fi o performanţă excepţională. Şi acolo se poate întâmpla orice", spune preşedintele Marcel Urban.

După jocul de mâine de la Tg. Mureş, arădencele mai au de dispiutat 2 partide pe teren propriu, cu Iaşiul (pe 18 martie, ora 18,30) şi cu Alexandria.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite