Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O delegație arădeană, condusă de primarul Gheorghe Falcă, s-a întâlnit cu președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, astăzi, la Timișoara unde a participat la o serie de evenimente. Începând cu ora 16, șeful statului s-a întâlnit la Muzeul de Artă cu reprezentanții autorităților locale din zonă. Județul Arad a fost reprezentat de o delegație numeroasă, condusă de primarul Gheorghe Falcă.

O delegație arădeană, condusă de primarul Gheorghe Falcă, s-a întâlnit cu președintele Iohannis
Comentează 0

Klaus Iohannis a ajuns în cursul după-amiezei la Timișoara, unde a vizitat Memorialul Revoluției, a participat la dezbaterea „Become your best! - printr-un învățământ superior de calitate”, organizată la Universitatea de Vest, a vizitat Sinagoga „Cetate”, iar după întâlnirea cu autoritățile locale din regiune a participat la festivitatea de aniversare a Colegiului Național „C.D. Loga”, apoi și-a lansat cartea „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica.

Printre arădenii prezenți la întâlnirea de la Muzeul de Artă s-au numărat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, vicepreședinții Sergiu Bîlcea și Răzvan Cadar, senatorul Ioan Cristina, Ioan Crișan, primarul comunei Vladimirescu, Călin Abrudan, primarul orașului Ineu, Valentin Bot, primarul de la Șiria, Marian Toader, primarul de la Zăbrani, Cornel Popa, primarul de la Hășmaș, Călin Branc, primarul de la Seleuș, Florin Farcașiu, primarul de la Târnova, Ion Micurescu, primarul de la Bata, Adrian Țoca, primarul de la Hălmagiu, Petru Antal și Miodrag Stanoiov, primarul și viceprimarul de la Pecica, precum și alți edili care au dorit să se întâlnească și să discute cu președintele României.

De menționat că pe lângă gazda Nicolae Robu, pe lângă politicieni cunoscuți ca Vasile Blaga, Alina Gorgiu și Cristian Bușoi, la întâlnire a participat și Rareș Bogdan, care a stat la rândul său de vorbă cu reprezentanții administrației locale din Arad.

Galerie foto (49)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite