Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O arădeancă în calendarul celor mai sexy şoferiţe românce de TIR din Europa

A fost editat un calendar cu cele mai sexy şoferiţe românce de TIR din Europa, el fiind realizat de Ilie Matei, cunoscut ca „Omul şoselelor“, un veritabil blogger urmărit de zeci de mii de colegi care transportă marfă prin diverse ţări europene, scrie adevarul.ro.

O arădeancă în calendarul celor mai sexy şoferiţe românce de TIR din Europa
Comentează 1

Calendarul este materializarea unui inedit concurs la care au participat camionagiii, ei trebuind să voteze, la finalul anului trecut, cele mai frumoase şoferiţe care conduc mastodonți de zeci de tone.

„Am editat calendarul, dar cereri sunt multe. O să mai comandăm altele, pentru că sunt mulţi doritori“, a declarat, pentru „Adevărul“, Ilie Matei.

Întrecerea a ajuns la patra ediţie, iar câştigătoare a fost Ana Maria Papuc, o tânără de 24 de ani, din Hangu, judeţul Neamţ, care este pe coperta calendarului 2023.
În calendarul celor mai sexy şoferiţe apare şi Ioana Cristina, din Arad.

Intraţi AICI pentru detalii.

Ilie Matei este un şofer de TIR cu peste 53.000 de urmăritori pe Facebook. 

„Aici nu e vorba despre cine castiga, ci despre faptul ca prin fetele care ies mai in față sunteti reprezentate toate si puse intr-o lumină pe care o meritati pe deplin [...]  Fetelor, toate cele care v-ati inhamat sa faceti acesta meserie grea, acesta este modul comunitatii truck din Romania de a saluta efortul si ambitia voastră, a tuturor soferitelor profesioniste romance !

Mă inclin !

Pe șosele ne avem unii pe ceilalti !”, a scris pe Facebook Ilie Matei, după anunţarea câştigătoarelor.

Sursa foto: Ilie Matei via adevarul.ro


Scrie un comentariu

trimite