Vremea Romania, Arad 2°C

Stiri Arad

Numărul karmic. Ce ai greșit într-o viață anterioară și care este misiunea ta acum

Numărul karmic este parte integrantă a numerologiei indiene. Iată cum îl poţi calcula şi ce spune despre tine.

Numărul karmic. Ce ai greșit într-o viață anterioară și care este misiunea ta acum
Comentează 0

Cum calculăm numărul karmic?

Cea mai simplă modalitate de a calcula numărul karmic este următoarea: din numărul zilei în care ne-am născut scădem 1 și apoi reducem numărul rezultat la o singură cifra. De exemplu, dacă cineva s-a născut pe dată de 7, calculul se face în felul următor: 7-1=6 (numărul karmic). Dacă cineva s-a născut pe dată de 26: 26-1=25 și mai departe 2+5=7 (numărul karmic).

Numărul karmic 0

Daca sunteți înzestrate cu numărul karmic 0 atunci este posibil să fiți un suflet nou (la prima viață) sau unul care și-a “plătit” aproape toate datoriile karmice în viață anterioară. Viață curentă este cea în care “puteți să o luați de la 0”, să experimentați, să evoluați spiritual.

Numărul karmic 1

Lecţia pe care trebuie să o învățați dacă aveți numărul karmic 1 este cea a independenței. Poate că ați început această viață fiind prea dependente de persoanele din jur și de aceea aveți nevoie să vă recăpătați încrederea în propriile forțe și să vă puneți singure pe picioare. Astfel, veți avea succes în carieră însă aveți toate șansele să rămâneți singure mare parte din timp.

Numărul karmic 2

În această viață, dumneavoastră trebuie să învățați cum să vă înțelegeți mai bine cu ceilalți. Numărul karmic 2 spune că în viața anterioară ați profitat de persoanele din jur, iar acum roata s-a întors. Este posibil să fie nevoie că în această viață să aveți grijă de cineva care depinde de dumneavoastră. De asemenea, karma va va învață să nu mai fiți atât de sceptice și să va ascultați intuiția.

Numărul karmic 3

Este posibil că în viață anterioară dumneavoastră să nu fi luat lucrurile în serios, să fi fost frivole și prea mândre. Mai mult, poate că v-ați asumat meritele unei alte persoane sau ați trișat pentru a ajunge în vârful piramidei. Acum, posedând numărul karmic 3, trebuie să învățați să fiți mai echilibrate, mai serioase și mai responsabile.

Numărul karmic 4

Dacă numărul dumneavoastră karmic este 4 înseamnă că în viață anterioară ați fost o persoană leneșă și acum este nevoie să munciți din răsputeri pentru a va atinge scopurile. Veți munci mai mult decât oamenii din jur pentru a duce o viață bună. Eforturile va vor fi însă răsplătite pe măsură. Karma va impune să fiți persistente; bogăția va veni atunci când veți face ceea ce trebuie fără să va plângeți de nimic.

Numărul karmic 5

Daca posedați numărul karmic 5, viață dumneavoastră anterioară a fost una plină de desfranari. Ce lecție trebuie să învățați acum? Cea a virtuților, a muncii corecte. Situațiile în care veți fi puse va vor forță să munciți mult și să faceți sacrificii pentru a va ridică din mulțime. Este de asemenea posibil să aveți și probleme de sănătate, lucru ce va va ajută să empatizati mai ușor cu oamenii din jur și să le înțelegeți nevoile printr-o altă prisma.

Numărul karmic 6

În această viață sunteți urmăriți de o karma negativă – se pare că în viață anterioară ați trădat o persoană apropiată sau v-ați abandonat familia. Numărul karmic 6 va învață acum că trebuie să va îngrijiți necondiționat familia, să va sprijiniți prietenii și să ajutați orice persoană care se află într-un impas. De asemenea, nimic din ce veți reuși în această viață nu se va datora numai propriei persoane – ceilalți vor juca un rol important în evoluția dumneavoastră.

Numărul karmic 7

Daca în urmă calculului a reieșit că posedați numărul karmic 7, înseamnă că până acum nu ați acordat atenția necesară evoluției dumneavoastră spirituale. Ați fost probabil prea concentrat asupra capitolului financiar și profesional și ați lăsat partea sentimentală în umbră. Acum, credință va va fi încercată prin numeroase situații ieșite din comun. Dacă reușiți să va păstrați valorile morale și să empatizati cu persoanele din jur, nu aveți cum să dați greș.

Numărul karmic 8

Se pare că în viață anterioară dumneavoastră ați avut un statut important și ați abuzat de putere fie exploatandu-i pe ceilalți, fie în scopuri financiare. Acum, posedând numărul karmic 8, trebuie să încercați să îi urmați pe ceilalți, să le acceptați sfaturile și să învățați de la ei. Mai mult, veți experimenta această viață prin muncă corectă și astfel veți află că meseria chiar este brățară de aur și că prietenii sunt mai presus de orice.

Numărul 9

Din cauza faptului că posedați numărul karmic 9, în această viață vă confruntați cu greșeala majoră din viață anterioară de a nu fi înțeles și iubit persoanele apropiate. Acum veți reuși să evoluați spiritual și profesional doar cu ajutorul celorlalți. Veți deveni astfel filantropi, veți iubi gesturile umanitare și meseria de profesor.

Sursa 

Scrie un comentariu

trimite