Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu-ţi vine să crezi că el conduce o asemenea maşină. Cunoscutul prezentator TV umblă prin oraş cu o Dacie 1300, ”bătrână” de 45 de ani

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuţi chefi din România, dar pe lângă bucătărie are un şi hobby, care este destul de costisitor. Puţini ştiu despre pasiunea sa pentru maşinile de colecţie, în care investeşte alături de bani şi mult suflet.

Nu-ţi vine să crezi că el conduce o asemenea maşină. Cunoscutul prezentator TV umblă prin oraş cu o Dacie 1300, ”bătrână” de 45 de ani
Comentează 0

Jurnaliștii unei publicații l-au filmat pe Nicolai, în timp ce îşi lua copiii de la şcoală, cu o Dacie veche, model 1300 (veche de vreo 45 de ani) Bucătarul este foarte mândru de maşina sa, pe care a descoperit-o din întâmplare şi a cumpărat-o cu 700 de euro.

Nicolai Tand şi-a luat copiii de la şcoală o Dacie veche, model 1300, de care este tare mândru.

Nicolai Tand şi-a luat copiii de la şcoală o Dacie veche, model 1300, de care este tare mândru.

"E un moft al meu, pe care de mult vroiam să mi-l fac. Sunt pasionat de maşinile vechi şi îmi doream un astfel de exemplar, să o aranjez cum îmi place mie", spunea Nicolai Tand.

S-a îndrăgostit pe loc de ,,românca’’ din ’72 şi este se mândreşte peste tot cu ea, chiar dacă a mai investit pentru restaurare aproximativ 3000 de euro.

"Am o Dacie veche pe care o restaurez, cred că va fi gata într-o lună. Sunt tare mândru de ea, mă simt ca un copil care a primit cadoul pe care şi l-a dorit. I-am spus unei prietene că aş vrea o Dacie. Am primit un mail de la cineva în care spunea că are de vânzare o Dacie care i-a aparţinut bunicii sale. Tipul este din Târgovişte. Am plătit pe ea 700 de euro şi este din 1972. A fost o maşină de femeie pentru că doar două doamne au circulat cu ea. Pe lângă preţul de achiziţie, am mai investit pentru restaurare vreo 3.000 de euro, fără manoperă", declara în urmă cu doi ani Nicolai Tand.

Nicolai şi Monica au doi copii superbi

La 20 de ani şi-a luat viaţa în piept şi a plecat din Maramureşul natal, iar după ce a văzut Anglia şi America, s-a oprit în Franţa, unde de la un simplu picolo a ajuns în şase ani direct general al unui restaurant, apoi s-a întors în România.

Simpaticul maestru bucătar, Nicolai Tand, este renumit pentru delicatesele lui culinare fără pereche. Cea mai mare avere a vedetei este familia lui superbă, soţia lui Monica şi cei doi copii, Ilona şi Iancu. Sunt cool, trendy şi fresh ca nişte adolescenţi, dar maturi şi responsabili în acelaşi timp, sunt foarte dedicaţi celor mici, dar la fel de preocupaţi de relaţia lor.

Sursa cancan.ro


Scrie un comentariu

trimite