Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nu e de glumă! O femeie a murit de CANCER ovarian, după ce a folosit ACESTE produse! Află de ce!

O femeie a murit de cancer ovarian, după ce a folosit produse de la Johnson&Johnson!

Nu e de glumă! O femeie a murit de CANCER ovarian, după ce a folosit ACESTE produse! Află de ce!
Comentează 0

Compania Johnson&Johnson este obligată de instanţa din Missouri, SUA, să plătească 72 de milioane de dolari familiei unei femeie care a murit de cancer ovarian, după ce a folosit timp de mai multe decenii pudra pentru bebeluşi şi alte produse care conţin talc.

O americancă a murit după ce a folosit produse de igienă de la Johnson and Johnson

Johnson&Johnson este acuzată că, în efortul său de a mări vânzările, a omis, timp de decenii, să-i avertizeze pe consumatori de faptul că produsele pe bază de talc ar putea cauza cancer. În jur de 1.000 de cazuri au fost înregistrate în statul Missouri din SUA, iar alte 200, în New Jersey.

Jacqueline Fox, care a locuit în Birmingham, Alabama, a susţinut că a folosit produsele de igienă pe bază de talc, de la J&J, timp de mai bine de 35 de ani. În urmă cu trei ani, aceasta a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Jacqueline a murit la vârsta de 62 de ani.

Carol Goodrich, purtător de cuvânt al companiei Johnson&Johnson a declarat: „Priorităţile noastre sunt sănătatea şi siguranţă consumatorilor şi suntem dezamăgiţi de efectele acestui proces. Suntem alături de familie şi îi înţelegem suferinţa, însă credem cu fermitate că siguranţa produselor noastre este susţinută de cercetări care se fac de decenii„.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite