Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noul manager de la Județean a vorbit cu pacienții; știe prin ce trec, având în vedere că a avut la rândul său COVID-19

Managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, împreună cu directorul de îngrijiri, asist. lic. Otilia Popa și cu directorul medical, dr. Mircea Onel, au discutat ieri, cu o parte a pacienților de pe secțiile Spitalului Covid-19 din Grădiște, precum și cu personalul medical aflat la serviciu.

Noul manager de la Județean a vorbit cu pacienții; știe prin ce trec, având în vedere că a avut la rândul său COVID-19
Comentează 0

„Am mers împreună cu echipa medicală la spitalul din Grădiște, pentru a afla care este situația la zi. Am vrut să discutăm, atât cu personalul medical, cât și cu pacienții.  În ceea ce privește personalul medical ne-a interesat dacă are cele necesare - și aici mă refer la aparatură medicală și echipamente de protecție.

Am intrat în saloane, la pacienți cu COVID-19 pentru a afla, direct de la ei, dacă întâmpină probleme în ceea ce privește calitatea actului medical sau vizavi de comportamentul medicilor, asistentelor ori infirmierelor. Am găsit pacienți mulțumiți  care, deși trec prin momente deosebit de grele, au speranță în ziua de mâine și au încredere în personalul medical. Am găsit astăzi la Spitalul Covid-19 un colectiv medical unit, în slujba pacientului.  Am văzut oameni cu speranță de vindecare. Înțeleg situația prin care trec deoarece, și eu am fost infectată și știu ce presupune lupta cu acest virus deosebit de contagios”, a explicat ec. Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Astăzi, managerul spitalului va fi prezent pe secțiile COVID-19 din incinta clădirii din Piața Mihai Viteazu.

„În perioada următoare îmi propun să discut cu fiecare secție în parte: de la medicul șef și până la brancardier, pentru a înțelege problemele și nevoile fiecăruia. Treaba mea este să asigur toate cele necesare pentru ca singura grijă a personalului să fie pacientul”, a mai precizat ec. Florina Ionescu, managerul interimar al SCJU Arad.

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite