Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nora lui Tudor Arghezi intră în PNL la 93 de ani

Nora lui Tudor Arghezi intră în PNL la 93 de ani
Comentează 2

Nora marelui poet Tudor Arghezi, Doina Melania Arghezi, a semnat ieri adeziunea pentru a deveni membru al Partidului Naţional Liberal filiala Arad. Anunţul a fost făcut ieri pe site-ul de socializare Facebook, de către Jekel Jozsef Frederik: „Marți a semnat pentru Iohannis președinte, astăzi a venit special să ne ceara o adeziune pe care a scris-o pe loc. Doamna Aurelia Melania Doina Arghezi, nora marelui Poet Tudor Arghezi, face parte de azi din frumoasa echipă PNL Arad. Ne-a promis că va fi un membru extrem de activ, așa cum îi stă bine unei adevărate doamne în vârstă de 93 de ani”, a relatat pe pagina sa Jekel Jozsef Frederik. 

„Partidul Naţional Liberal este un partid serios şi le doresc acestora să fie la cea mai înaltă înălţime. Preşedintelui Klaus Iohannis, pe care am să îl votez din toată inima, îi urez din tot sufletul mult succes. Am un mesaj şi pentru tineri, care trebuie să înţeleagă că atâta timp cât sunt pe băncile şcolii trebuie să acumuleze, să adune cât mai multe cunoştinţe. Asta trebuie să o facă în primul rând pentru ei, pentru familie şi în mod special pentru ţara noastră frumoasă. Avem nevoie de oameni cu capul bine organizat”, ne-a declarat doamna Doina Melania Arghezi.

Doina Melania Arghezi este soţia lui Baruţu Arghezi şi cumnata Mitzurei Arghezi, copiii lui Tudor Arghezi, ambii trecuţi în nefiinţă. Baruţu Arghezi a fost la rândul său scriitor, autor a peste douăzeci de volume și numeroase studii literare și politice publicate în țară și străinătate. Subiectul principal al scrierilor sale este satul, sătenii, arta și cultura autentic țărănească. 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite