Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noi intervenţii de deszăpezire

Având în vedere căderile de zăpadă înregistrate în ultimele ore la nivelul municipiului Arad,  echipajele RER au început operațiunea de deszăpezire luni, 19 martie, în jurul ore 03:00. S-a intervenit cu un număr de 8 utilaje de împrăştiat material antiderapant solid și un utilaj pentru material antiderapant lichid.

Noi intervenţii de deszăpezire
Comentează 0

S-a acţionat mai întâi pe priorităţile 0 şi 1, respectiv pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii, iar apoi s-a intervenit pe străzile asfaltate cu acces spre locuinţe, revenindu-se la priorităţile iniţiale în momentul în care precipitaţiile au devenit abundente.

Aceleaşi utilaje sunt pregătite să intervină si în următoarele ore. Astfel,  începând cu ora 01:00 a zilei de marţi 20 martie, uilajele vor acţiona în conformitate cu Programul de deszăpezire al municipiului Arad.

În cazul în care se va depune un strat de zăpadă mai mare de 5 cm, operatorul de salubritate va dispune să se intervină şi cu pluguri pentru îndepărtarea zăpezii şi menţinerea căilor publice în funcţiune.

Primăria municipiului Arad roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite