Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nicolae Ciucă, mesaj de forță de Ziua Armatei Române

Ministrul interimar al Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a participat, luni dimineață, la festivitatea organizată cu prilejul Zilei Armatei Române, în Parcul Carol, din Capitală, la Mormântul Ostașului Necunoscut. 

Nicolae Ciucă, mesaj de forță de Ziua Armatei Române
Comentează 0

Ziua Armatei României este sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns și cu respectarea măsurilor de prevenire a transmiterii virusului SARS-CoV-2, în principalele garnizoane din țară şi în bazele militare din teatrele de operaţii unde sunt dislocaţi militarii români.

"Ziua Armatei Române este, în fiecare an, momentul în care onorăm cu mândrie și respect faptele de arme ale înaintașilor noștri. De fiecare dată când țara a fost în cumpănă, militarii români au luptat pentru a proteja fiecare palmă de pamânt românesc. 25 octombrie este data simbolică a eliberării de sub ocupația străină a orașului Carei, Ardealului și întregii Românii", a declarat Nicolae Ciucă, în mesajul său. 

"Transmitem azi puținilor veterani de război care mai sunt printre noi recunoștința noastră și le dorim multă sănătate. Fără sacrificiul lor și fără curajul lor, istoria noastră ar fi fost cu siguranță diferită", a mai spus Nicolae Ciucă. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite