Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nico & Cristina, noile instructoare ale Poliției Locale

Nico & Cristina, noile instructoare ale Poliției Locale
Comentează 0

P(r)oza zilei: În condițiile în care, începând cu data de 15 septembrie, Jandarmeria Română RomGaz a fost trecută prin Hotărâre de Guvern în subordinea Polițiilor Locale, la nivel de Arad conducerea Poliției Locale s-a reorientat și, în contextul creșterii exponențiale a efectivului (au fost asimilați peste 500 de jandarmi romgaz, care trebuie urgent reciclați !!!), a optat pentru angajarea celor două vedete de radio și televiziune, Nicoleta Pavel și Cristina Gheorghe, pe posturi de instructoare, cunoscute fiind șarmul, diplomația și experiența fetelor în reeducarea bărbaților recalcitranți. 

Reamintim cititorilor site-ului nostru că cele două proaspete instructoare au fost curtate insistent până recent de către Antena 3 și numai patriotismul local le-a oprit să părăsească Radio Arad pentru o existență tumultoasă în București. Iată însă că argumentul salariului cu 8 (opt) zerouri în coadă, aruncat în joc de Florian Barna, comandantul Poliției Locale, care are nevoie ca de aer de experimentatele instructoare, le-a convins.

P.S. Rămâne deocamdată în aer soarta Imnului Jandarmilor RomGaz (pe versurile ”puetului” arădean Petre Don), dar, cine știe, poate Poliția Locală mai pune la bătaie niște bani pentru ca ”puetul” Petre să ... recicleze și el imnul ?!

 

P(r)ozeur: Vasile de Zărand


Scrie un comentariu

trimite