Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

"Ne-am dori o clasare în primele 4 la finalul sezonului. Viitorul? Ne îndreptăm cu paşi repezi spre apusul baschetului feminin arădean"

Comentează 0

FCC ICIM Arad a încheiat cu bine prima poarte a sezonului. După startul ratat, fetele lui Bigdan Bulj au strîns rândurile, şi au reuşit să fie la...o unghie de locul 5. Doar că...ştim ce s-a întâmplat. Nu înseamnă că actuala poziţie a 6-a în Liga Naţională e un dezastru, ci doar că poate fi îmbunătăţită o dată cu startiul play-offului. În plus notăm şi o semifinală de Cupa României. Câ despre viitor...vorbeşte preşedintele Marcel Urban.

 - Cum apreciaţi evoluţia echipei în prima parte a sezonului? 
 - Pe scurt, rezonabila, avand in vedere dificultatiile pe care le-am intampinat la inceput, din punct de vedere al lotului care ulterior au fost rezolvate,dar tin sa mentionez ca lotul a fost creeat in limita unor bariere  salariale scazute fata de ceea ce ofera alte echipe.

 - Care e regretul mare de până acum, şi care consideraţi că e realizarea sezonului? 
 - Cel mai mare regret este ca nu avem solutiile necesare de continuare a activitatii baschetbalistice in Arad,ceea ce ar putea duce la disparitia acestei echipe, iar realizarea sezonului ar putea fi clasarea in primele patru echipe din Liga Nationala, ca in Cupa Romaniei.

 - Aţi remis un comunicat la finalul primei părţi. Care sunt reacţiile, dacă există, şi cât de optimist mai sunteţi în privinţa viitorului? 
 - A ramas asa cum ne asteptam, fara nici un rezultat, ceea ce nu face altceva decat sa ne indreptam cu pasi repezi la apusul baschetului feminin aradean, din pacate.

 - Cum credeţi că se poate încheia sezonul din punctul de vedere al FCC ICIM? 
 - Obiectivul principal este asa cum am spus sa fim in primele patru echipe din Romania si sa terminam sezonul fara datorii,in rest sa auzim numai de bine.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite