Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC Baschet UAV Arad şi-a prezentat lotul la Primărie; lângă echipă au venit doi noi sponsori (FOTO)

FCC Baschet UAV Arad, vicecampioana României la baschet feminin, şi-a prezentat astăzi lotul în Sala Ferdinand a Primăriei, prilej cu care Marcel Urban, preşedintele clubului a prezentat şi cei doi noi sponsori care au venit anul acesta lângă echipă: Hennlich şi Man Construct.

FCC Baschet UAV Arad şi-a prezentat lotul la Primărie; lângă echipă au venit doi noi sponsori (FOTO)
Comentează 0

Având în vedere că Primăria este un „finanţator” constant al echipei, care reprezintă de altfel Aradul în competiţiile în care este angrenată, primarul Călin Bibarţ a ţinut să le mulţumească sponsorilor, vechi şi noi. „Vreau să mulţumesc sponsorilor tradiţionali şi mai noi care vin alături de echipă şi vreau să le transmit că nu ne vom supăra niciodată dacă Primăria e depăşită la capitolul finanţărilor. Vorbim de echipa fanion, vorbim de Arad, vorbim de performanţe, de rezultate. Sigur ne-a dori o sală mult mai bună, corespunzătoare. Încă ducem tratative cu Ministerul Sporturilor să ne-o dea nouă, să putem face minime reparaţii. Ne menţinem şi pe viitor promisiunea de a sponsoriza echipa. Mă bucur că şi Universitatea Aurel Vlaicu îşi menţine sprijinul pentru echipă şi oraş”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

Ramona Lile, alături de fete

În continuare, Ramona Lile, rectorul Universităţii Aurel Vlaicu, a ţinut să menţioneze că este o fană înrăită a echipei, drept pentru care la un moment dat a şi părăsit prezidiul pentru a se aşeza alături de componentele lotului. „Noi, toţi arădenii suntem aici pentru ele, pentru echipă. Ne bucurăm pentru rezultatele lor şi le susţinem. Personal îmi place sportul, îmi place baschetul dintotdeauna. Mulţumim tuturor sponsorilor şi sportivelor pentru implicare şi aş vrea să mulţumesc şi colegului meu, Ovidiu Şerban. Le dorim mult succes şi aş vrea ca anul acesta, la finalul campionatului să fie pe primul loc”, susţine Ramona Lile.

La rândul său, Florian Pop, directorul general al FCC Environment România, a povestit că primul lucru care i-a sărit în ochi după ce a ajuns la Arad, în urmă cu şase ani, a fost un afiş cu echipa de baschet. „Acum şase ani ajungeam la FCC, fosta ASA. Primul meu contact a fost un afiş cu echipa de baschet. Am intrat într-un proiect cu echipa, pentru a o sponsoriza. Am fost încântat de suporteri şi de ceea ce se întâmplă în sală. Am zis că este un proiect frumos pe care doream să-l continuăm şi dintr-un proiect frumos a devenit un proiect de suflet, a spus Pop, care a ţinut să menţioneze că ştacheta a fost ridicată încă de anul trecut.

În continuare, preşedintele Marcel Urban le-a mulţumit tuturor sponsorilor, i-a prezentat pe cei doi noi sponsori, reprezentaţi de Francisc Stein şi Raul Culda, Brankica Hadzovic, căpitanul echipei, le-a mulţumit la rândul lor tuturor, după care s-a semnat în mod simbolic un nou parteneriat pentru susţinerea echipei.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (36)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite