Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

AOA: Ne-a fost atât de dor de voi!

Ediția din 2021 a festivalului Arad Open Air a fost una emoționantă atât pentru public, cât și pentru artiști. După un an de pauză și multe luni de izolare, ne-am revăzut și am sărbătorit împreună cu Cargo, Outlandish, CTC, Mahmut Orhan, Raresh și mulți alții, timp de trei zile, pe cele două scene de la Aeroportul Arad.

AOA: Ne-a fost atât de dor de voi!
Comentează 3

Artiștii au avut întotdeauna o legătură specială cu publicul, iar asta s-a văzut și anul acesta. Am avut artiști atât prieteni ai festivalului, care au fost prezenți la fiecare ediție, cât și care au fost la noi pentru prima dată. Sentimentele de bucurie de anul acesta au fost chiar mai puternice pentru că au fost amestecate cu dorul pe care l-am simțit cu toții. Mulțumim atât publicului, cât și celor care au urcat pe scenă. Voi sunteți AOA!, transmite Glad Varga, organizatorul festivalului Arad Open Air.

În cea de-a treia seară publicul și-a făcut încălzirea în stil rock cu Rules și Dragoș Moldovan, după care muzica electronică a răsunat până dimineață. Golan au oferit un spectacol emoționant, artiștii declarându-se bucuroși că Aradul are parte de un asemenea eveniment și că atmosfera din public a fost una specială.

John Trend & Jay Ko și Dirty Nano au făcut publicul să danseze neîncetat și să cânte împreună timp de câteva ore. Melodii consacrate, dar și cele mai noi piese din trending, confetti și show-uri pirotehnice au creat momente de excepție și amintiri de neuitat.

Mahmut Orhan a fost și de această dată unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii. Artistul turc care urcă pe scene din toată lumea de aproape 20 de ani este a avut un set memorabil care a cuprins și câteva melodii proprii, printre care și ”Feel” hit realizat împreună cu Sena Șener, artista cu care a colaborat și la ultimul lui single lansat, ”Fly above”. 

Paul Damixie, un alt prieten al festivalului și rezidentul Mike Kross, s-au asigurat că toată lumea dansează fără oprire până la orele dimineții.

La scena drum‘n’bass distracția a fost în toi cu DJi care au avut seturi pline de energie și au făcut publicul să danseze. Elarith, Noxious, Dj Snow, Memphys, SYN, The Flo și MCX Woodie sunt cei care au urcat la pupitru și au dus bass-ul la un alt nivel.

Ediția din 2021 s-a terminat după răsăritul soarelui în ritmuri de dans și emoția reîntâlnirii.

Atmosfera din cele trei zile poate fi văzută și pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram - https://www.instagram.com/aradopenair/.

Parteneri: Virgin Radio România, UTA, Costa Coffee, Bulldog, Coca-Cola, UVVG, Maschio, MAN construcții, HAI, FCC, Heineken, Red Bull România, Pastel Ceramica, PRbeta Agency și West Media.

Citește și:

Arădenii au sărbătorit victoria UTA la Arad Open Air Festival (FOTO)

Și a fost prima seară la Arad Open Air Festival (FOTO)

De vorbă cu Pascal Junior, DJ-ul român care a cucerit Europa

Interviu cu Outlandish, grupul danez care a concertat la #AOA

 

 

Galerie foto (696)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite