Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și a fost prima seară la Arad Open Air Festival (FOTO)

S-a încheiat prima seară de la Arad Open Air Festival.... Arădenii au avut parte de o atmosferă incendiară pe Aeroportul din Arad, unde nume mari ale muzicii contemporane au urcat pe scenă. Amintim că aseară au urcat pe scenă The Case, RUA, Cargo, Outlandish, Subcarpați, Pascal Junior, Brooks, DJ Shiver, Nilamarva. 

Și a fost prima seară la Arad Open Air Festival (FOTO)
Comentează 0

„E destul de greu din punct de vedere organizatoric mai ales că legislația s-a schimbat, sunt introduse norme noi de protecție. Anul acesta am luat multe măsuri privind protecția și securitatea persoanelor care vin în festival și toate aceste lucruri au creat ca echipa Arad Open Air să fie lărgită. Sunt zeci și sute de persoane, atât voluntari cât și angajați ai colaboratorilor, care lucrează la pregătirea acestui eveniment, foarte multe societăți care susțin organizarea, amenajarea festivalului. Doresc să le mulțumesc Centrului Municipal de Cultură Arad și Primăriei Arad pentru implicare și tutror sponsorilor. Valoarea finanțării proiectului este undeva la 20 la sută din costurile totale și ați putut să vedeți că prețul abonamentului este mult mai mic decât cel de la alte festivaluri. Estimăm că vor veni la festival 6000 sau 7000 participanți pe zi”, a spus Glad Varga, organizatorul festivalului. 

Organizatorii au menționat că noutatea acestei ediții este scena de Drum`n`Base care va fi disponibilă duminică, iar artiștii ca de obicei vin din mai multe zone muzicale, atât de pe plan local cât și internațional. 

Outlandish, Pascal Junior, Cargo, Subcarpați și mulți alții au oferit publicului momente memorabile. AOA 2021 continuă azi cu artiști de excepție și o atmosferă de poveste.

 

După un an de pauză, iubitorii muzicii rock și electronice s-au bucurat de show-uri spectaculoase. Mii de oameni au cântat și au dansat până în zorii zilei. Artiștii prezenți pe scenele Arad Open Air au purtat publicul prin călătorii muzicale spectaculoase. Outlandish a avut parte de un public plin de energie care a cântat alături de ei faimoasele hit-uri precum “I’m calling you” sau ”Aisha”. Cargo au cântat la unison cu cei prezenți dedicând melodia ”Aproape de voi” lui Adi Bărar. Subcarpați au venit cu multă energie cu melodii noi și vechi și cu binecunoscutele ritmuri de folclor.

 

La scena ABC, Sepp și Nu Zau, Root și Paul K le-au oferit iubitorilor stilului ro-minimal seturi speciale și multă fericire. În această seară, scena ABC continuă distracția cu Raresh, Herck, Timirash, Sandru, Cruz și Ze Salvador și aceeași voie bună.

 

”Artiștii și publicul din această seară ne-au făcut să simțim că timpul a stat în loc. Energia și zâmbetele celor prezenți și bucuria artiștilor care au avut printre primele spectacole după o lungă pauză ne-au oferit sentimente de nedescris. Eforturile de a organiza un eveniment în pandemie au meritat din plin”, transmite Glad Varga, organizatorul festivalului.


Azi evenimentul începe la ora 19:00, cu Kings Are Overrated. Cei mai așteptați artiști ai serii sunt CTC, Gojira & Planet H, Vali Bărbulescu și Julian Jordan care vor urca pe scena principală a Arad Open Air Festival cu set-uri și show-uri de excepție.

 

Participanții care nu sunt vaccinați se pot prezenta la centru de testare de la intrarea în festival începând cu ora 14:00 pentru a evita aglomerația de la ora 18:00. De asemenea, organizatorii au pregătit două tipuri de acces, pe două rânduri diferite, unul pentru vaccinați, cei care au trecut prin boală sau care au test PCR și unul pentru cei care doresc să își facă testul pe loc.

 

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului,  https://www.facebook.com/aradopenair/ și pagina de Instagram - https://www.instagram.com/aradopenair/.

 

Biletele pentru zi se pot achiziționa la prețul de 75 de lei, atât online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cât și la intrarea în festival.

 

Parteneri: Virgin Radio România, UTA, Costa Coffee, Bulldog, Coca-Cola, UVVG, Maschio, MAN construcții, HAI, FCC, Heineken, Red Bull România, Pastel Ceramica, PRbeta Agency și West Media.

 

 

Galerie foto (732)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite