Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Nădlac: Un migrant turc a fost prins la frontieră ascuns sub un TIR, unde stătea pe șasiu

Un turc a încarcat să iasă ilegal din țară, prin Vama Nădlac, ascuns sub un TIR, unde stătea pe șasiu, el fiind prins, vineri, de către polițiștii de frontieră, care verificau un transport de pește cu destinația Turcia.

Nădlac: Un migrant turc a fost prins la frontieră ascuns sub un TIR, unde stătea pe șasiu
Comentează 0

Autoritățile din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un migrant din Turcia, care a încercat să iasă ilegal din ţară, ascuns pe şasiul unui automarfar.

TIR-ul era condus de un turc în vârstă de 57 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, peşte din Turcia pentru o societate comercială din Polonia.

În timpul verificării transportului, politiştii de frontieră au constatat că pe antepenultima axă a mijlocului de transport se află ascuns un bărbat.

”Cel în cauză este cetăţean turc în vârstă de 26 de ani. La cercetări, șoferul a susținut că nu avea cunoştinţă despre modul în care conaţionalul său s-a ascuns sub camion”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș.

Migrantul le-a spus polițiștilor că intenționa să ajungă în Spaţiul Schengen şi a recurs la această metodă pentru că nu avea o viză care să îi permită acest lucru. El este cercetat pentru de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului turc, pentru complicitate.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite