Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Moş Nicolae şi primarul Gheorghe Falcă au aprins becurile în bradul de Crăciun

Moş Nicolae şi primarul Gheorghe Falcă au aprins becurile în bradul de Crăciun
Comentează 0

Pe 5 decembrie, de la ora 18, pe platoul Primăriei Arad, copiii au fost poftiți să vină să îl întalnească pe Moș Nicolae, care i-a așteptat pe fiecare cu câte un cadou. Anul acesta Moș Nicolae a fost sprijinit de Selgros Arad, cu ajutorul căruia Moșul s-a asigurat că niciunul din copiii care au venit să-l cunoască pe platoul Primăriei nu a rămas fără cadou.

Și pentru că unde vine Moș Nicolae nu poate lipsi nici bradul, organizatorii au profitat de venirea Moșului, însoţit de primarul Gheorghe Falcă, pentru a aprinde iluminatul festiv al bradului de Crăciun din fața Primăriei Municipiului Arad. Mai mult decât atât, anticipând faptul că se vor aduna cu mic și mare pe platoul Primăriei, Centrul Municipal de Cultură a pregătit un spectacol de teatru interactiv pentru cei mici, care au putut să îl cunoască pe Păcală și Tândală. A fost cu siguranță o seară extrem de voioasă, atât pentru mămici și tătici, dar mai ales pentru cei mici.

Pentru cei care nu au reușit să-l întâlnească pe Moș Nicolae în 5 decembrie, acesta îi va aștepta pe copii cu daruri și în data de 6 decembrie, tot de la ora 18, în fața bradului de Crăciun din piața Avram Iancu. Tot în 6 decembrie ne vor încânta și elevii de la Palatul Copiilor, care vor susține un spectaol de dans și muzică, pe platoul Primăriei.  

www.cmcarad.ro

Facebook: Centrul Municipal de Cultura Arad

Foto: V. Z.


Scrie un comentariu

trimite