Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Moș Crăciun a venit în zbor pentru 120 de copii din centrele de plasament și casele de tip familial din județul Arad!

Forfotă mare vineri pe Aeroportul Internațional Arad, unde tocmai din îndepărtata Laponie, a aterizat cu un avion - cursă specială, nimeni altul decât Moș Crăciun.

Moș Crăciun a venit în zbor pentru 120 de copii din centrele de plasament și casele de tip familial din județul Arad!
Comentează 1

Acesta a venit încărcat cu daruri pentru toți copiii din sistemul rezidențial de protecție al DGASPC Arad. L-au așteptat să aterizeze pe pistă, cu nerăbdare și cu mari emoții, copiii din Casele de Tip Familial din Lipova, Casele de Tip Familial din Sântana, Centrul de Criză Arad și Centrul de Plasament Oituz.

„Pentru noi este o mare bucurie să îi vedem pe copiii noștri așteptându-l pe Moș Crăciun să ajungă la ei într-un mod cu totul inedit, cu avionul . Pentru mulți dintre ei este cu adevărat o surpriză, cu această ocazie au putut  să viziteze un aeroport adevărat, și chiar să vadă de aproape avioanele staționate la sol. Le mulțumim celor care au avut această inițiativă care i-a bucurat foarte mult pe toți copiii„ declară Erika Stark, directorul general al DGASPC Arad.

Inițiativa de a-l aduce pe Moș Crăciun la întâlnirea cu copiii din sistemul public de protecție cu un avion ultraușor aparține pilotului - instructor arădean Sebastian Bene care, ajutat de alți piloți și lucrători în aviație din Statele Unite ale Americii, Olanda, Germania, Franța, Elveția, Serbia, Austria și Ungaria, a făcut posibil ca sacul Moșului să se umple de daruri pentru copiii din centrele de plasament din întreg județul Arad.

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite