Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mobila Panorama, mobila căminului tău


Arădenii care doresc să-și mobileze apartamentul și sunt în căutarea unor produse moderne și de calitate au acum un loc numai al lor. Pe Calea Aurel Vlaicu, Bl. Z 18-Z 19, lângă Profi, este deschis un magazin care pune la dispoziția clienților săi produse din Italia, Republica Moldova, Bulgaria și România. Este vorba despre Mobila Panorama, mobila căminului tău.

Mobila Panorama, mobila căminului tău
Comentează 1

Spre deosebire de alte magazine care nu au marfă pe stoc și își lasă clienții să aștepte câteva săptămâni până le livrează produsele dorite, la Mobila Panorama, ai venit, ai ales, ai cumpărat și produsul îți este livrat în cel mai scurt timp posibil.

Dacă ești în căutarea unei mobile de bucătărie, aici ai tot ceea ce îți dorești. Mai mult, bucătăriile de la Mobila Panorama au toate aparatele electrocasnice încorporate.

În ceea ce privește dormitoarele care pot fi cumpărate de aici, trebuie spus că sunt de diverse culori și dimensiuni, iar cei care sunt în căutarea unei sufragerii, au de asemenea de unde alege, dintr-o gamă diversă de modele și culori. La fel și în ceea ce privește canapelele și fotoliile, dulapurile și scaunele.

Pe scurt, aici găsești calitate și promptitudine, pentru că ești la Mobila Panorama, mobila căminului tău.

Pentru informații suplimentare, puteți suna la 0257.709.387 sau 0756. 111.153.  

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://www.arq.ro/mobila-panorama/30152

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite