Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Moarte groaznică la Bocsig. Un muncitor și-a prins capul la banda transportoare de la balastieră

Un bărbat de 51 de ani care lucra la o balastieră din Bocsig a murit, marți, când verifica un utilaj cu bandă transportoare de nisip care s-a blocat în timpul funcționării, dar a pornit brusc și i-a prins capul.

FOTO |  Moarte groaznică la Bocsig. Un muncitor și-a prins capul la banda transportoare de la balastieră
Comentează 3

Incidentul a avut loc la o balastieră din localitatea arădeană Bocsig, în timp ce un angajat, în vârstă de 51 de ani, verifica un utilaj care se blocase.

Conform unor martori, bărbatul a verificat banda transportoare de nisip și pietriș fără să scoată utilajul de sub tensiune, iar acesta a pornit brusc în timp ce bărbatul încerca să o deblocheze. I-a fost prins capul, astfel că n-a avut nicio șansă să supraviețuiască.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, George Pleșca, a declarat că la sosirea echipajului de descarcerare muncitorul era decedat.

”A fost trimis la fața locului și un elicopter SMURD, însă victima era deja decedată. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru scoaterea cadavrului prins în utilaj”, a spus Pleșca.

Victima locuia în Bocsig Cartier și lucra doar de două zile la balastieră.

Atât polițiștii cât și inspectorii de muncă fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Serviciul Județean de Medicină Legală va prelua cadavrul pentru efectuarea necropsiei.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite