Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MOARTE stupidă pe Câmpul Liniștii. Un accident la genunchi i-a fost fatal unui agent de vânzări / UPDATE: Victima, un fost fotbalist

MOARTE stupidă pe Câmpul Liniștii. Un accident la genunchi i-a fost fatal unui agent de vânzări / UPDATE: Victima, un fost fotbalist
Comentează 0

Update 1 Victima, un fost fotbalist

Bărbatul care a murit în accidentul de muncă a fost fotbalist la UTA, cu mulți ani în urmă. Se numea Adrian Baciu, era căsătorit și avea un băiețel.

”Sufletul meu a plecat de lângă noi (...) Te iubesc și te vom iubi toată viața”, este mesajul lăsat pe o rețea de socializare de către soția îndoliată.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un bărbat de 37 de ani, agent de vânzări la un depozit de piese auto de pe strada Câmpul Liniștii, și-a pierdut viața, astăzi, într-un accident de muncă.

Conform inspectorilor de muncă arădeni, care au efectuat cercetări la fața locului, angajatul s-a accidentat la genunchiul drept, în timpul acţionării unui elevator din incinta depozitului.

Victima s-a ales cu o arteră importantă secționată, astfel că a pierdut mult sânge și nu a supraviețuit. 

Inspectorii de muncă vor continua ancheta, pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul și dacă angajatul avea dreptul să manipuleze echipamentul care l-a rănit. 
 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite