Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Miss Arad 2019 este Ioana Hotăran !

Vineri, 9 august, recepția de primire a invitaților a început la ora 19:00, urmând ca la ora 20:00 să aibă loc finala propriu-zisă - Miss Arad. După terminarea evenimentului, la ora 22:00 seara a continuat cu activitatea de socializare si networking, care a avut loc la iesirea principală a Teatrului.

Miss Arad 2019 este Ioana Hotăran !
Comentează 4

În cadrul finalei concursului, spectatorii au asistat la momente artistice, muzicale, de dans și modă, realizate de copii și adolescenți din județul Arad. Concurentele au susținut în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalitățile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.  

În urma unor dezbateri furtunoase până la urmă juriul a decis: Miss Arad 2019 este Ioana Hotăran !

Cea mai mare parte din încasările evenimentului vor lua drumul unui caz caritabil: Elena Gaica, este o fetiță de 8 ani care are diagnosticul de paralizie cerebrala tetrapareză spastică și retard psiho-motor.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2019 este organizat de Asociația Angels Organization și Agenția Angels Events, fiind susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Galerie foto (693)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite