Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Minunea din biserica ortodoxă Mănăștur (Arad)

Cu câțiva ani în urmă, un vecin din Micălaca (Arad) a comandat o camionetă de lemne unui domn de la Vârfurile. Nimic deosebit, omul aduce lemnul de la pădure acasă și se apucă de tăiat și crăpat. La un moment dat crapă o bucată și din despicătura lemnului apare o cruce impregnată în lemn. O jumate o păstrează, iar cealaltă o duce vecinului împreună cu celelalte lemne.

Minunea din biserica ortodoxă Mănăștur (Arad)
Comentează 0

Cu două zile în urmă am avut ocazia să văd din nou un semn de la Dumnezeu. O cruce impregnată parcă de o mână necunoscută, pe o bucată de lemn de nuc.

De această dată forma crucii era „desenată” transversal pe lemn și nu longitudinal. Dumnezeu ne lasă semne și minuni, noi trebuie doar să pricepem ceea ce vrea să ne spună. În Biblie undeva spune cam așa:

”Dacă voi veți tăcea, pietrele vor vorbi în locul vostru”.

Poate este momentul ca poporul român să se deștepte și să ceară ajutorul lui Dumnezeu, poate asta așteaptă el de la noi pentru a ne scoate din haosul în care este țara. Tot ce însemna în trecut valoare și bun simț, astăzi nu mai este bun, răul tronează, iar binele nu mai are loc. Copiii noștri nu mai sunt ceea ce vrem să fie, individualismul și ura sunt la înălțime și nu e bine.

Nu mai știm să fim smeriți și buni, nu mai credem în nimic, iar banul ne conduce principiile și viața, nu ne mai pasă de semenul nostru, iar atunci când un om mai are suflet și milă, este luat de prost sau obtuz.

Copiii noștri se depărtează de Dumnezeu, iar noi stăm nepăsători. Poate este momentul să ne trezim ca națiune până nu e prea târziu, până nu se abate mânia lui Dumnezeu peste noi.

”Cine are urechi de auzit, să audă”. Doamne ajută!      

P.S.: -  Povestea o veți afla din filmare, o spune chiar părintele Urs, Parohul Bisericii Ortodoxe, Mănăștur.

Galerie foto (29)