Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul Justiției, anunț fără precedent: "Infractorii nu se mai tem de nimic. Cer ripostă fermă!"

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a lansat joi un apel fără precedent și extrem de virulent cu privire la nivelul ridicat de infracționalitate din țară, anunțând că situația gravă impune măsuri urgente. "Pe 2 decembrie va fi lansată procedura de selecție pentru funcțiile de șefi la DNA, DIICOT și Parchetul general", a anunțat ministrul Justiției.

Ministrul Justiției, anunț fără precedent:
Comentează 1

Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, a făcut mai multe anunțuri extrem de importante într-o conferință de presă ținută joi dimineața, la minister.

"Cer ripostă fermă împotriva infractorilor. Ori câștigă infractorii, ori câștigă partea cinstită a societății", este semnalul de alarmă lansat de noul ministru al Justiției.

"Vedem cum sunt proliferate faptele de violență. Infractorii dau dovada prin faptele lor că nu mai au respect față de lege. Copii și bătrâni au fost victime a unor fapte abominabile", a declarat Predoiu.

Ministrul a anunțat că a atransmis o scrisoare procurorului general al României căruia îi cere ca procurorii din subordinea sa să riposteze ferm față de fenomenul infracțional violent din ultima perioadă din România.

"Nu este tolerată niciun fel de complicitate cu mediul infracțional", a mai spus Predoiu.

Starea de provizorat și de interimat la vârful Ministerului public este una dintre cauzele creșterii gradului de infracționalitate, a precizat Predoiu, care a precizat că oficialii din minister au început să lucreze la procedurile de numiri la principalele parchete.

"Pe 2 decembrie va fi lansată procedura de selecție pentru funcțiile de șefi la DNA, DIICOT și Parchetul general", a anunțat ministrul Justiției.

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite