Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mike Kross - arădeanul care va face spectacol la AOA (VIDEO)

Pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având invitaţi unul şi unul.  Pe AOA Main Stage vor urca: Andrei Niculae, B.U.G. Mafia, Cargo, Chris Hype, Dirty Nano, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Kattia, Mike Kross, Mihai V, Pascal Junior, Paul Damixie, Satra B.E.N.Z., Smiley, Spike, Tujamo, Zeze, Vali Bărbulescu şi YNY Sebi. În 8 şi 9 iulie, pe ABC STAGE vor face spectacol: Atmann, Bread&Butter, Cezar, Herck, Ion Ludwig (live), Mihigh, Paul K, Petre Inspirescu, Raresh, Rhadoo, Sandru, SIT, Somesan şi Timirash, în timp ce în ultima zi de festival, pe 10 iulie, DNB Stage 10 va însemna un show făcut de Cips, Dalla, Deelowbass, Dumbo, Ichim, Luna, Mcx Woodie, Memphys, Pao, Rutlex şi Souldrip.

Mike Kross - arădeanul care va face spectacol la AOA (VIDEO)
Comentează 0

Arădeanul Cosmin Băhnean, alias MIKE KROSS, va urca pe scenă în fiecare zi de festival, după cum ne-a declarat.

Mike Kross și-a început carierea de DJ la vârsta de 16 ani. Foarte repede, a avut mai multe apariții în cluburile din municipiu. După doar câteva luni, a avut oportunitatea de a lucra în cel mai mare club din oraș, unde a rămas mai bine de un an.

După această perioadă, a început să fie invitat la mai multe cluburi și evenimente muzicale. Are numeroase mixuri difuzate pe radiourile locale și naționale. De menţionat că este și co-fondatorul Ghioroc Summer Fest - un proiect care se bucură de un real succe.

Mike Kross a câștigat de două ori titlul de cel mai popular DJ de club din oraș în anii 2015 și 2017, iar  începând din 2017 a mixat în fiecare an la cele mai mari festivaluri din România - Untold și Neversea.

Având capacitatea de a prelua controlul ringului de dans și de a se conecta cu publicul, Mike a adunat multă experiență în urma setupurilor din România și nu numai. Susţine de altfel că se simte foarte confortabil cu muzica electro, progressive house, melodic house, deep house și tech house și chiar techno.

Cum pot fi achiziţionate biletele şi abonamentele       

Admiratorii și admiratoarele lui Mike Kross  sunt aşteptaţi în fiecare zi la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. De menţionat că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei. 

Tichetele de acces se pot achiziționa și de la punctele fixe: AOA Garden, KF, Tucano și Wishes, fiind puse în vânzare şi bilete valabile o zi, din categia Regular Ticket, la preţul de 75 de lei. De altfel, atât abonamentele, cât şi biletele vor putea fi achiziţionate şi la intrarea în festival.

Intraţi AICI pentru detalii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide