Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Mesaj INCREDIBIL de la Alin Văcean către fostul consilier local Cătălin Lazurca: ”... maimuțoi plăpând!”

Fostul consilier local Cătălin Lazurca, care a fost președintele Comisiei de cultură din cadrul Consiliului Local Municipal, a primit un mesaj neobișnuit de Anul Nou. Neobișnuit nu doar prin conținut, ci și prin faptul că vine de la managerul controversat al Filarmonicii de Stat, Alin Văcean.

FOTO | Mesaj INCREDIBIL de la Alin Văcean către fostul consilier local Cătălin Lazurca: ”... maimuțoi plăpând!”
Comentează 5

Lazurca a primit, sâmbătă, un sms jignitor de la Văcean, care se și semnează la final. În plus, numărul de telefon de pe care a fost transmis textul a fost verificat de Redacția ARQ, fiind folosit de către managerul Filarmonicii.

Fostul consilier, care se declară amuzat de ”urările de bine” primite de la manager, a făcut o captură cu acest mesaj și a postat imaginea pe Facebook (vezi la finalul articolului).

”Mi-am amintit de mecla ta patetică de maimuțoi plăpând! :))) Rămâi loserul anului, fraaaierul desăvârșit! La cât mai mulți ani în ipostaza asta! Cu drag, Alin Văcean :) – managerul filarmonicii. (ăla ce ”te-a făcut” sa demisionezi, pitecantrop care ești! :)))” - i-a scris Văcean, exact cum este redat în citat, fostului consilier, care a demisionat din motive personale din Consiliul Local în vara anului trecut.

Lazurca i-a răspuns lui Văcean mai elegant: ”La mulți ani și ție, nebunache!”.

Văcean nu a putut fi contactat de ARQ pentru a-și motiva gestul, care poate fi considerat mai mult decât nepoliticos, mai ales că vine din partea șefului unei instituții de cultură.

Pe Facebook au apărut reacții, după postarea lui Lazurca, majoritatea ironice la adresa managerului:  ”Omul a uitat să-și treacă titlul: Dr.....”; ”Crema culturală a societății arădene”; ”Dobitocul scrie și mai și semnează”.

”După un astfel de text, un angajator serios și responsabil n-ar mai sta pe gânduri. Din nefericire, problema e că textul acesta, prea primitiv ca să poată fi catalogat cinic, reflectă foarte bine modul în care gândesc și simt cei care ajungând în vârf, renunță la masca de oxigen (omenie) pe care o purtau cînd erau printre noi. Cu picioarele pe pământ, adică... Poate se trezesc odată la realitate cei care îl susțin! Parcă suntem blestemați cu asemenea "minegeri"!”, a comentat și profesorul arădean Lajos Noraros.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite