Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mehmet Meydan, consulul Ambasadei Franţei la Bucureşti şi Cosmin Brânzan, consul onorific al Franţei la Timişoara, au vizitat UVVG

Mehmet Meydan, consul al Ambasadei Franţei la Bucureşti şi Cosmin Brânzan, consul onorific al Franţei la Timişoara, au vizitat, zilele trecute, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad – Campusul Universitar, săli de curs, laboratoare de practică studenţească şi Institutul de Ştiinţe ale Vieţii.

Mehmet Meydan, consulul Ambasadei Franţei la Bucureşti şi Cosmin Brânzan, consul onorific al Franţei la Timişoara, au vizitat UVVG
Comentează 0

Oficialii francezi s-au întâlnit cu conducerea Universităţii şi cu studenţii francezi din cadrul UVVG, unde a fost subliniată buna colaborare cu Ambasada Republicii Franceze la Bucureşti, precum şi oportunităţile şi programele de studiu pe linie franceză.

Mehmet Meydan, consul al Ambasadei Franţei din Bucureşti, a declarat: „A fost o vizită pe care am dorit să o fac de multă vreme, deoarece numărul de studenţi francezi, care studiază la diverse programe de studiu din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad este din ce în ce mai mare. Aradul este al patrulea centru universitar francofon pe care îl avem în România, după Bucureşti, Cluj şi Iaşi”.

„A fost o plăcere să mă aflu din nou la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, pe care am vizitat-o pentru a treia oară, unde am descoperit un colectiv sudat, competent, precum şi activităţi studenţeşti, care se desfăşoară într-un campus universitar modern. Am venit împreună cu domnul consul al Republicii Franceze la Bucureşti pentru discuta cu studenţii francezi şi de a afirma nivelul european la care se află această universitate. Totodată, dorim să avem, în continuare, schimburi fructuoase cu Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, deoarece nivelul de colaborare şi disponibilitate al conducerii Universităţii este foarte bun”, a subliniat Cosmin Brânzan, consul onorific al Franţei la Timişoara.

„Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a fost onorată de vizita domnului Mehmet Meydan, consul al Ambasadei Franţei la Bucureşti, care a venit să cunoască Universitatea noastră, precum şi activitatea şi problemele studenţilor de limbă franceză. A fost o vizită foarte utilă şi plăcută, un schimb de experienţă extraordinar”, a precizat conf. univ. dr. Sorin Başchir, preşedintele Senatului Universitar, care a transmis oficialilor francezi salutul doamnei rector, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci.

În urma bunei colaborări a UVVG cu Ambasada Republicii Franceze la Bucureşti, conducerea Universităţii i-a acordat domnului consul Mehmet Meydan, Diploma de Onoare a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

Daniel Albu

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite