Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meciul România-Kosovo oprit din cauza unei lozinci: Kosovo e Serbia / UPDATE: Echipa noastră de impune cu 2-0

Meciul România-Kosovo oprit din cauza unei lozinci: Kosovo e Serbia / UPDATE: Echipa noastră de impune cu 2-0
Comentează 0

Update 2 Echipa noastră de impune cu 2-0

După un meci cu de toate, cu un jucător eliminat din echipa oaspete (Muriqi), cu o lovitură de pedeapsă ratată de Nicuşor Stanciu în minutul 61, elevii lui Edi Iordănescu reuşesc să se impună cu 2-0. Au marcat căpitanul Nicuşor Stanciu, în minutul 83, şi Valentin Mihăilă, în minutul 90+3. Naţionala noastră îşi păstrează astfel poziţia a II-a în grupa I şi are şanse mari de calificare.


Update 1 Partida a fost reluată

După aproximativ o oră de întrerupere, partida a fost reluată, însă centralul a ameninţat că la următoarea abatere va opri jocul definitiv.


Partida România-Kosovo, disputată în această seară pe Arena Naţională, contând pentru preliminariile Campionatului European, a fost oprită de arbitru din cauza unei lozici: „Kosovo e Serbia”. Asta, în condiţiile în care gruparea „Uniţi sub tricolor” a afişat un banner care a stârnit nemulţumirea fotbaliştilor kosovari, dar şi un banner pe care scria că Basarabia e România. 

Deşi pentru mulţi români Kosovo nu este decât o prvincie rebelă a Serbiei, iar România nu are relaţii diplomatice cu acest teritoriu, astfel de dispute nu au ce căuta pe un teren de fotbal şi nici în tribunele unei are sportive, având în vedere că regulile UEFA sunt extrem de dure.

Sursa foto: gsp.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite