Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Meci mixt de fotbal pe terenul din Bujac

Piros Security Lioness- UTA 2006 4-2.

Meci mixt de fotbal pe terenul din Bujac
Comentează 0

 

Echipa feminină de fotbal Piros Security Lioness, pregătită de Dan Cuedan a susținut un meci de verificare , astăzi de la ora 10, având ca adversari pe juniorii UTA-ei , antrenați de Sorin Botiș.

Deoarece egipteanca Maha, portarul ”Leoaicelor” încă nu a primit viza de intrare în România, în poarta echipei patronată de Pavel Piros, prezent și el la meci, a luat loc Bebe Mitu, antrenorul secund al lui Dan Cuedan.

” A fost elementul decisiv, a fost de senzație, mai ales în jocul de picior”, a declarat Dan Cuedan.

Din lotul echipei Piros Security au mai lipsit: Sucilă ( fractură la degetul mare de la mână), Șuveț ( tăietură la unul din degetele de la mână), Kugler ( entorsă de gleznă), Prodan( accidentată), Prisecari ( învoită) și Voinea ( ocupată cu mutarea domiciliului)

Meciul a fost o repetiție generală pentru a doua partidă din play-off, cel de la Prundu Bîrgăului.

Obiectivul principal al disputei de astăzi a constat în evitarea oricărei accidentări pentru meciul oficial ce urmează.

Tema jocului desfășurat în Bujac a fost abordarea cât mai serioasă a meciului, pregătirea anumitor trasee pe care vor trebui să le folosească jucătoarele la Prundu Bîrgăului.

” Fac un apel la toate jucătoarele pentru o mobilizare totală în săptămâna viitoare , la antrenamente, să aibă grijă de sănătatea lor și să fie permanent conectate la miza și importanța meciului contra celor de la Heniu Prundu Bîrgăului”, a mai declarat Dan Cuedan

În meciul de astăzi echipa fetelor, cu Bebe Mitu în poartă a arătat astfel: Drăgan, Ancăș, Tomescu, Marcea, Bozian, Răduc, Balaș , Nazlikan, Sârbovan, Olariu.

Au înscris pentru leoaice: Nazlikan, Olariu și Balaș(2)

UTA , grupa 2006 a fost un adversar incomod pentru fetele lui Cuedan.

” Am folosit jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat deoarece tot astăzi, după -amiază am jucat cu titularii într-un meci cu echipa de juniori Progresul Pecica, echipă pe care am învins-o cu 5-3”, a declarat Sorin Botiș

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite