Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Măsuri împoptriva CORONAVIRUSULUI la nivelul Județului Arad

Măsuri împoptriva CORONAVIRUSULUI la nivelul Județului Arad
Comentează 0

INFORMARE DE PRESĂ

La nivelul Județului Arad, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și  Conducere a Intervenției, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 163 persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 1202. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 891, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 3854.

***

Polițiștii arădeni, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali acționează integrat în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, pe parcursul zilei de ieri, 21.05.2020, polițiștii arădeni au verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 543 persoane și 20 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. În același interval de timp, jandarmii arădeni au verificat 213 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de autoizolare la domiciliu. Nu au fost constatate abateri.

În contextul stării de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Obiectivul nostru este siguranța cetățeanului.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă.

 

***

Documentele  oficiale emise la nivel național în contextul pandemiei de COVID-19 pot fi consultate pe portalul stirioficiale.ro, în secțiuna Hotărâri și legislație.  Amintim că o altă pagină web ce cuprinde informații de interes în materia prevenirii răspândirii noului coronavirus este www.cnscbt.ro. (Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică).

 

Biroul de presă                                                                                               22.05.2020

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite