Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Măsuri de ordine în minivacanța de Rusalii

În perioada 21 - 25 iunie 2024, jandarmii arădeni vor fi la datorie, astfel încât cetățenii să petreacă în siguranță minivacanța prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor Ortodoxe.

Măsuri de ordine în minivacanța de Rusalii
Comentează 0

Zilnic, echipajele de jandarmi vor acționa pentru intensificarea măsurilor de ordine și vor desfășura acțiuni pentru descurajarea persoanelor care tulbură ordinea și liniștea publică sau comit alte fapte antisociale.

Jandarmii vor fi prezenți la manifestările cultural-artistice care au loc în această perioadă în zona de competență pentru asigurarea măsurilor de ordine si siguranță publică.

În zilele de 23 și 24 iunie, în contextul sărbătoririi Rusaliilor ortodoxe, vom acorda o atenție deosebită lăcașurilor de cult la care sunt semnalate participări semnificative de enoriași, prin acțiuni de patrulare, astfel încât să fie asigurată intervenția punctuală în cazul apariției unor situații nedorite.

Pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță, jandarmii le recomandă cetățenilor să respecte indicațiile organizatorilor, să supravegheze copiii care îi însoțesc și să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.

În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgență, 112.

 


Scrie un comentariu

trimite
Inchide