Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mașina „deșteaptă” se vinde mai ușor și mai scump! Cum o poți adapta ca să atragi potențialii cumpărători

Interesul oricarui proprietar auto este sa obtina cat mai multi bani pe masina pe care o vinde. Sunt mai multe strategii prin care clientii pot fi atrasi, unele dintre acestea nefiind nici macar foarte costisitoare, cum sunt camerele pentru marsarier sau sistemele de navigatie.
 

Sistemele de navigatie – foarte utile, moderne si atragatoare

Mașina „deșteaptă” se vinde mai ușor și mai scump! Cum o poți adapta ca să atragi potențialii cumpărători
Comentează 0

Pe piata exista sisteme de navigatie in functie de fiecare model de masina, fie ca este Audi, Volkswagen, BMW, Mercedes, Toyota, Dacia etc. Proprietarii isi pot alege sisteme multimedia performante care se preteaza pentru Radio, Waze, bluetooth, intrare camera marsarier sau senzori de parcare si care sunt foarte usor de utilizat, avand touch screen si fiind disponibile in ce se potrivesc perfect bordului modelului auto pe care il detii.

Navigatia este foarte utila, ajutandu-l pe sofer sa aiba o experienta mai usoara si mai placuta a condusului. Conducatorul auto se va putea concentra in totalitate la drum, fara sa fie distras in momentul in care isi doreste sa raspunda la telefon, sa schimbe piesa sau sa dea volumul mai tare/incet.

Alegerea sistemului de navigatie cu Android potrivit trebuie sa se faca pe baza unor criterii precise: utilitatea lui, dimensiunea, ce functii are incluse, calitatea si pretul. Nu intamplator a fost pus pretul pe ultimul loc. Pentru a beneficia de un produs de calitate, intotdeauna este indicat ca oamenii sa nu considere banii un factor principal, ci ceea ce ofera el, in comparatie cu altele. Astfel, in cazul in care proprietarul auto se deplaseaza zilnic cu masina, chiar pe distante mari si are nevoie de un astfel de sistem, este indicat sa investeasca intr-un model fiabil, care sa ofere toate informatiile intr-un timp cat mai scurt, cu un ecran care sa raspunda instantaneu la comenzile utilizatorului.

De exemplu in cazul in care vrei sa schimbi sistemul multimedia proprietar cu un sistem de navigatie dedicata cu Android 10 pentru un autoturism BMW seria 5 E60 sau E61 vei beneficia de o navigate cu  sistem de operare Android 10, procesor Six Core la 2 GHZ, 4 GB memorie RAM, 64 GB hard disk si display IPS 1280x480 rez. 

Printre functiile foarte utile ce vor atrage potentialii cumparatori se numara: preia comenzile de pe volan , meniul original de fabrica , rotita idrive de meniu , senzorii de parcare etc .

Sistemul multimedia android suporta Radio, Navigatie Igo Primo / Waze , Bluetooth 4, are microfon incorporat, touch screen capacitiv, accepta stick 3G/4G pentru internet , suporta aplicatii gen Waze Youtube, are conectivitate Wi-Fi si USB.

Camerele pentru marsarier, ieftine dar de efect

Camerele pentru marsarier sunt ieftine, se monteaza usor si sunt un adevarat ajutor pentru soferi, atat pentru incepatori, cat si pentru cei experimentati. Se pot gasi modele care sunt compatibile cu orice model auto sau care sunt special dedicate anumitor modele. Un lucru este cert! Un pret mic, cum este cel al camerelor auto, poate ridica pretul total al masinii, dovedind interesul proprietarului pentru confortul si siguranta in conducere.

Pragurile iluminate, o atractie in special in randul tinerilor

Chiar daca nu fac parte din accesoriile inteligente, pragurile iluminate reprezinta in special pentru soferii tineri o modalitate de a iesi in evidenta si de a impresiona partenerul/partenera sau pe prietenii care se urca in masina. Montajul acestora se face usor, la un atelier specializat, si nu necesita vizita la RAR. Este recomandat insa sa se aleaga leduri in culori care sa nu afecteze ochii in timpul condusului.

Optiunile de dotare a unei masini sunt foarte importante atunci cand se stabileste pretul de vanzare. Conectand autovehiculul la cerintele si nevoile actuale, in materie de tehnologie si de design, se poate obtine categoric un pret mai bun, pentru ca in ziua de astazi oamenii sunt foarte atenti la confortul lor si la modul cum sunt perceputi de cei din jur.

Sursa foto: www.123rf.com