Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mașină de 15.000 de euro furată din Marea Britanie, găsită în Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au prins un bărbat care conducea un autoturism marca AUDI A6 furat din Marea Britanie și notificat pentru confiscare de către de autorităţile britanice.

Mașină de 15.000 de euro furată din Marea Britanie, găsită în Vama Nădlac
Comentează 0

În Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român George S., în vârstă de 38 de ani, din Teleorman, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat un certificat de înmatriculare emis de autorităţile britanice. În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat însă că mașina figurează ca “bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile britanice  în 23 ianuarie.

Șoferul a declarat că a cumpărat autovehiculul de la o societate comercială din Marea Britanie și nu avea cunoştinţă despre faptul că mașina se află în atenția autorităţilor, pentru că era furată.

Mijlocul de transport, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite