Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Masca devine obligatorie la locul de muncă începând de luni, în Cehia. Guvernul de la Praga introduce noi restricţii de la 1 noiembrie

Guvernul ceh a anunțat că înăsprește restricțiile și controalele sanitare, în vederea combaterii pandemiei de coronavirus.

Masca devine obligatorie la locul de muncă începând de luni, în Cehia. Guvernul de la Praga introduce noi restricţii de la 1 noiembrie
Comentează 0

Începând cu data de 25 octombrie, purtarea măștii de protecție devine obligatorie în spațiile închise, inclusiv la locul de muncă. „Începând cu 1 noiembrie, restaurantele, cluburile şi discotecile vor trebui să verifice certificatele de vaccinare, testele sau dovezile privind însănătoşirea clienţilor lor care au trecut prin COVID-19”, a spus ministrul Sănătăţii din Cehia, Adam Vojtech, citat de najdi.si.

Ministerul Sănătății de la Praga a afirmat miercuri că numărul de infectări a fost dublu față de aceeași zi a săptămânii trecute, fiind înregistrate 3,246 de contaminări. De asemenea, săptămâna trecută, 51 de persoane au decedat în Cehia din cauza COVID-19, comparativ cu cele 44 de decese înregistrate în toată luna septembrie.

Guvernul ceh va reduce valabilitatea testelor, iar populația va fi nevoită să plătească testele începând cu data de 1 noiembrie, pentru a crește rata de vaccinare.

Ţară membră a Uniunii Europene, Republica Cehă şi cei circa 10,7 milioane de locuitori ai săi au fost în timpul săptămânilor de la începutul anului în fruntea statisticilor mondiale privind contaminările noul tip de coronavirus şi decese de COVID-19 pe cap de locuitor.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite