Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

MĂRTURII EMOŢIONANTE ale eroului care a salvat un copil din maşina căzută în Dâmboviţa VIDEO

Un tânăr din Focşani, erou la Bucureşti. Fiul unui revoluționar a sărit în apa rece a Dâmboviţei pentru a salva o familie care plonjase cu maşina în râu. Tânărul a reușit să salveze fetița familiei. Mama a supraviețuit și ea accidentului, tatăl însă nu a putut fi salvat.

MĂRTURII EMOŢIONANTE ale eroului care a salvat un copil din maşina căzută în Dâmboviţa VIDEO
Comentează 0

Alexandru este fiul revoluționarului Corneliu Puiu. Se ducea spre casă când s-a produs accidentul.

"Când am văzut aglomeraţia de maşini, m-a luat un sentiment de groază, moment în care nu am putut să mai stau să gândesc prea mult. Am zis că trebuie să intru, să ajut", a declarat tânărul.

Băiatul a sărit în apă fără să stea pe gânduri şi a reuşit să salveze viaţa unei fetiţe.

"Am încercat să sparg geamul maşinii, pe partea cealaltă de unde a fost scoasă femeia. Apa fiind foarte rece, nu puteam să îmi ţin respiraţia când am încercat să mă bag sub maşină. Am forţat uşa maşinii, am reuşit să o deschid. Am rabatat scaunul şi am reuşit să bag mâna să scot copilul. Am adus copilul la mal, m-am întors şi am reuşit să scot şi bărbatul", a spus Alexandru.

Fetiţa, deşi era inconştientă când a fost adusă la mal, a fost salvată de un poliţist care a resuscitat-o până la sosirea ambulanţei. Mama copilei a scăpat şi ea, însă tatăl nu a mai putut fi adus la viaţă. Tânărul salvator susţine că bărbatul avea o rană adâncă la cap.

"Dacă avem o atitudine statică în orice privinţă, nu ştiu ce se va întâmpla cu noi. Cei care au acest impuls, consider că ar trebui să acţioneze indiferent de situaţie, în orice clipă", a spus tânărul.

O altă tragedie s-a petrecut în zonă în urmă cu două zile. Atunci o tânără de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa.

Sursa romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite