Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mărturie incredibilă: A mâncat ciorbă de om, "din curiozitate"!

Mărturie incredibilă: A mâncat ciorbă de om,
Comentează 0

Un criminal chinez care, ajutat de un complice, și-a ucis și fiert doi conaționali, a făcut, recent, o dezvăluire incredibilă. La mai bine 20 de ani de la comiterea faptei, acesta a spus că l-a văzut pe celălalt bărbat în timp ce mânca din trupurile victimelor! 

Li Zong Chang și Zao Tun Guo au fost acuzați de anchetatorii români că, în 1995, au ucis doi conaționali, soț și soție, pentru a le fura din casă 5000 de dolari. Ulterior, aceștia au tăiat în bucăți trupurile victimelor și au fiert bucățile de carne, în speranța că, în acest fel, nu vor putea fi identificate. După aproape 22 de ani de închisoare, Li Zong Chang a fost eliberat și expulzat în China, sub escortă. Potrivit unor surse judiciare, în cei peste 20 de ani de pușcărie, chinezul învățase limba română la perfecție și ar fi spus autorităților care urmau să-l trimită în țara de origine că își dorește să rămână la noi, lucru care s-a dovedit, însă, imposibil. 

Bun vorbitor de limbă română, chinezul a dezvăluit, după eliberare, un amănunt cutremurător pe care, atâta amar de vreme, a reușit să-l țină numai pentru el. Chang a spus că, în ziua crimei, după ce au fiert cadavrele ore în șir, complicele său, Zao Tun Guo, a fost învins de o curiozitate macabră, de neconceput pentru orice om întreg la minte. Guo a vrut să afle ce gust are supa din carne de om, după care, fără să spună nimic, a apucat o lingură și a gustat din oribila "ciorbă". După comiterea faptei, ambii bărbați au fost prinși, însă chinezul canibal a fost eliberat dintr-o eroare judiciară și nu a mai fost prins niciodată.

sursa: spynews.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite