Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mărțișoare cu miile oferite de jucătorii trimiși în teren de Rednic

Mărțișoare cu miile oferite de jucătorii trimiși în teren de Rednic
Comentează 0



Programarea meciului UTA- U Craiova 1948 , a doua zi de mărțișor, nu i-a împiedicat pe roș-albii UTA-ei să ofere 3 puncte clubului și mii de ”mărțișoare ” celor care au umplut tribunele și peluzele stadionului Francisc Neuman, sâmbătă după amiază.
Cele 3 puncte au fost un liant și mai puternic între minunatul public , club , staff-ul UTA-ei și bineînțeles jucătorii ei, mai ales că ele vor cântări greu la clasarea echipei arădene în primele 6 locuri ale clasamentului.
Totodată , victoria de ieri a strânit și mai mari regrete pentru cele două puncte pierdute acasă în meciul cu Botoșani.
Dar astea au rămas doar amintiri...așa cum s-au șters din memorie și evoluțiile unor anumiți jucători în etapele trecute, totul a fost dat uitării iar bucuria de nedescris de ieri a făcut neîncăpătoare inima suporterilor arădeni aflați pe stadion în fața televizoarelor sau ...pretutindeni.
Planetele s-au aliniat oarecum și pentru UTA, dar tot oarecum aceste planete sunt și parșive, lăsîndu-ne cu nodul în gât până la finalul acestei părți a campionatului.
Meciul cu Dinamo, de sâmbătă readuce în amintirea mai vechilor suporteri arădeni și bucureșteni partidele de tradiție ale anilor 60-70, între două echipe roș-albe, între formații alcătuite din valori certe ale fotbalului românesc. Spre deosebire de anul acesta , UTA și Dinamo luptau pe-atunci pentru primele locuri în clasament. Acum, adică, sâmbătă, va fi un meci care pe care, dar cu scopuri diferite. Dinamo , să scape de zona locurilor direct retrogradabile, iar UTA noastră să poată intra, chiar dacă pe ultimul loc, în zona unde ”se-mpart banii”.
Dacă victoria de ieri a fost un prilej al jucătorilor arădeni de a ” oferi mărțișoare” suporterilor, meciul de sâmbătă, 9 martie, jucătorii și staff-ul să nu uite 3 puncte și pentru Ziua Femeii.

Acestea să nu fie alb-roșii , ci Roș-Albe 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite