Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Man, pasă de gol şi gol în amicalul cu Israelul; în plus arădeanul a purtat tricoul cu numărul 10

Arădeanul Dennis Man a avut parte de un meci reuşit în amicalul dintre României şi Israel de pe Stadionul Diamond din Netanya, terminat la egalitate, 2-2, deşi tricolorii au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri.

Asta, în condiţiile în care jucătorul Parmei a reuşit o pasă de gol şi un gol. În plus, în această seară, noul selecţioner Edi Iordănescu l-a desemnat pe fostul jucător al UTA-ei să poarte un tricou cu greutate, tricoul cu numărul 10, purtat pe vremuri de Hagi.

Man, pasă de gol şi gol în amicalul cu Israelul; în plus arădeanul a purtat tricoul cu numărul 10
Comentează 0

În minutul 10, decarul din această seară al Naţionalei dă o pasă lungă şi precisă pentru Cicâldău, carel evită un adversar și apoi trimite în plasa porţii adverse. În minutul 23 era rândul lui Man să înscrie. Chiricheș recuperează la mijlocul suprafeţei de joc, urcă apoi îi pasează arădeanului, care înscrie cu latul, după ce balonul trece printre picioarele portarului Naţionalei Israelului.

Din păcate pentru noi, gazdele reuşesc să reducă din handicap în minutul 57, prin Dabbur, scăpat nepermis de uşor din marcaj de Ivan. În minutul 86, acelaşi Dabbur egalează, iar România tremură pe final.

Sursa foto: prosport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite