Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Maia Sandu, președinta celui de-al doilea stat românesc, vine la Săvârșin

Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, cel de-al doilea stat românesc, care în momentul de față face eforturi să se îndepărteze de Rusia și să se alăture Uniunii Europene, este așteptată la Castelul Regal de la Săvârșin.

Maia Sandu, președinta celui de-al doilea stat românesc, vine la Săvârșin
Comentează 0

Conform Casei Regale a României, vizita va avea loc mâine, înaltul oaspete urmând a fi întâmpinat de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Radu.

„Excelența Sa doamna Maia Sandu, Președintele Republicii Moldova, va fi oaspetele Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei la Castelul Regal Săvârșin, în ziua de sâmbătă, 13 ianuarie 2024, de la ora 14.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu vor întâmpina pe Excelența Sa doamna președinte Maia Sandu în Satul Regal, la ora 14. Apoi, înaltul oaspete va fi invitat la dejun în Castelul Regal Săvârșin. După prânz, Președintele Republicii Moldova va vizita Parcul Regal și Muzeul Regal al Automobilului alături de Majestatea Sa și Alteța Sa Regală. Vizita la Săvârșin se va încheia în jurul orei 16”, transmit reprezentanții Casei Regale.

Maia Sandu se află astăzi la Timișoara, unde se întâlnește de la ora 17.30 cu comunitatea basarabenilor. Tot în orașul de pe Bega va primi premiul „Timișoara pentru Valori Europene”.

Sursa foto: Facebook Maia Sandu

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite