Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lupta cu țânțarii continuă; vezi când se vor mai face stropiri în municipiu

Primăria anunță că, în perioada 20-22.06.2019, în intervalul orar 06.00-10.00 şi 19.00-22.00, va derula prin intermediul firmei specializate contractate în acest scop, cel de-al doilea tratament de combatere a ţânţarilor. Stropirile vor fi efectuat cu ajutorul aviaţiei utilitare.

Lupta cu țânțarii continuă; vezi când se vor mai face stropiri în municipiu
Comentează 0

„Substanţa utilizată este K- Othrine Profi EC 250. Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugaţi să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat. Efectuarea tratamentelor este însă condiţionată de evoluţia fenomenelor meteorologice, prin urmare în cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile, programul va fi ușor modificat”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Reprezentanții instituției mai susțin că această etapă de tratament vine în completarea celei executate la începutul săptămânii trecute, luni şi marţi noaptea. Cele opt echipe ale firmei D. D. CHIM Deva, contractate de Primăria Arad pentru a desfăşura acţiuni de dezinsectie, au acţionat între orele 22,00 - 07,00 pe aliniamentele stradale, în parcuri, scuaruri şi alte zone verzi de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Arad.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite