Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Luna se întâlneşte cu Saturn: cum sunt influenţate zodiile

Luna se întâlneşte cu Saturn: cum sunt influenţate zodiile
Comentează 0

Saturn trece pe lângă Lună înainte de miezul nopţii pe 13 mai, după care Luna se apropie treptat de Saturn a doua zi dimineaţă, pe 14 mai, astfel că acestea se mişcă de la sud-est spre sud-vest. Saturn poate fi mai puţin strălucitor pe lângă lumina Lunii, dar după ce evenimentul astral trece, poţi observa că planeta străluceşte puternic în comparaţie cu stelele care formează constelaţiile.

Berbec
Berbecii sunt preocupaţi atât de viaţa profesională, cât şi de viaţa de familie, echilibrul fiind foarte important în această perioadă pentru ei. Dacă te-ai născut în zodia Berbec, începi să ai din nou energie pentru planurile tale şi nu te laşi influenţat de evenimentul astral care are loc în luna mai. Străluceşti la propriu şi pofta de viaţă revine în viaţa ta, astfel că vei avea parte de mai multe ieşiri care îţi vor da bucurie şi te vor ajuta să evoluezi. În plan profesional, faci multe progrese, însă nu îţi neglija familia care e alături de tine şi te sprijină.

Taur
Taurii îşi mută atenţia de pe carieră pe familie şi au mai multă grijă la aspectele emoţionale ale vieţii. Îşi iau puterea personală înapoi şi au dorinţa de a-şi face din nou planurile pe care le-au lăsat baltă în ultima perioadă. E un nou început pentru Tauri, însă acest lucru vine cu multe schimbări în profesie. Influenţa apropierii Lunii de Saturn poate provoca mici tensiuni şi o perioadă în care domneşte haosul. Însă revenirea va fi spectaculoasă, întrucât vei fi recompensat financiar pentru toate eforturile de acum.

Gemeni
Pentru Gemeni, cariera este pe primul loc şi nimic nu mai contează. Familia şi problemele emoţionale sunt în spatele cortinei. 
Influenţa astrală îţi dă putere nemăsurată în îndeplinirea obiectivelor şi în hotărârea cu care munceşti pentru împlinirea profesională. Ambiţia este una dintre calităţile care vin să te sprijine. Pe de altă parte, pentru a mai echilibra balanţa, ai timp şi pentru momente spirituale, în care să-ţi găseşti liniştea şi să contribui la binele celorlalţi prin voluntariat pentru diverse cauze sociale.

Rac
O schimbare de locuinţă poate fi benefică în această perioadă. Eşti liber să iei propriile decizii şi să-ţi urmezi cursul vieţii, însă e posibil să ai nevoie şi de alte persoane ca să-ţi duci la îndeplinire planurile. În această perioadă, e important să te adaptezi şi să ai o gândire flexibilă pentru a-ţi atinge scopurile. E important să menţii un echilibru între autonomie şi inteligenţă socială şi să nu te retragi complet din rândul oamenilor.

Leu
Leii sunt într-o perioadă în care relaţiile cu familia nu sunt foarte bune, deci, cel mai bine e să te concentrezi pe partea profesională. Fiind o fire independentă şi curajoasă, acum ai ocazia să străluceşti şi să-ţi asumi responsabilitatea pentru acţiunile tale şi pentru rezultatele care vin în urma acestora. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte luna aceasta cu puţin ajutor din partea celor apropiaţi.

Fecioară
Pentru tine, acum e momentul propice să-ţi scoţi visurile la iveală şi să munceşti la ele, deoarece sunt şanse destul de mari să devină realitate. E posibil să fie rupturi în ceea ce priveşte colaborarea cu partenerii de afaceri şi să o iei singur, pe drumul tău. E nevoie de o schimbare de strategie şi să înveţi să colaborezi cu alte persoane dacă vrei să ajungi departe în planurile tale. Toţi cei din jur, de la prieteni la familie, sunt alături de tine şi cred în tine, ceea ce te ajută să faci progrese şi să ai energie pentru ceea ce va urma.

Balanţă
Succesul tău din acest moment depinde de cât de bine gestionezi problemele profesionale, chestiunile familiale şi cele emoţionale. Apropierea Lunii de planeta Saturn îţi strică planurile deja stabilite, aşa că trebuie să recurgi la abilităţile sociale de care dai dovadă pentru a avea succes. În starea de agitaţie, încerci să-ţi cauţi liniştea şi ai în vedere practici spirituale care să te ajute să faci faţă tuturor acestor lucruri care există în viaţa ta.

Scorpion
Familia şi lumea ta interioară încep să pălească în faţa ambiţiilor profesionale. Însă nu te lăsa păcălită de euforia succesului şi ai grijă şi de aspectul familial, căci vei avea nevoie de ajutorul ei în curând. Munca de echipă este foarte importantă acum, de aceea e indicat să înveţi să ceri ajutorul unde mai ai probleme de învăţare. Ai încredere în viaţă şi lasă lucrurile să curgă natural.

Săgetător
Odată rezolvate problemele din familie, ai timp să te ocupi de tine şi de munca ta. Influenţa evenimentului astral te ajută să-ţi scoţi în evidenţă abilităţile sociale. Colaborarea este importantă acum. Deşi îţi place independenţa şi ai un spirit liber, e posibil să ai nevoie de ajutorul celorlalţi. Încrederea reciprocă e cuvântul-cheie în perioada asta. Adaptarea este iarăşi un element din viaţa ta care te va ajuta mult. Nu vei rezona cu toate persoanele din jurul tău, însă lecţia ta de acum este aceasta. Acceptă-i pe ceilalţi aşa cum sunt şi încearcă să laşi puţin la o parte dorinţa ta de libertate şi de solitudine.

Capricorn
Familia şi cercetarea lumii interioare sunt primordiale acum. Luna aproape de Saturn îţi zguduie mediul familial, fapt care cere din partea ta multă răbdare. Ai de-a face cu tensiune şi agitaţie din partea membrilor familiei. Pentru Capricorn, e bine să-şi dezvolte independenţa şi abilităţile sociale pentru a reuşi să iasă cu bine din situaţia dificilă în care se află. De asemenea, trebuie să facă un compromis şi să lase de la el în interactiunea cu ceilalţi.

Vărsător
Mediul ambiental cu cei dragi este cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla acum. Împlinirea personală este pe primul loc, iar în sânul familiei o poţi primi în mod necondiţionat. Ai o senzaţie de confort şi de bine şi simţi că eşti fericită fără motiv, doar bucurându-te de căldura celorlalţi. Flexibilitatea este un lucru care te-ar putea ajuta în aceste momente. Deşi zodia ta este definită de dorinţa de libertate, cooperarea cu ceilalţi ar putea fi un plus în viaţa ta.

Peşti
Echilibrul emoţional este lucrul de care trebuie să te ocupi acum. După atâta tensiune din ultima perioadă, e bine să ai un moment de respiro şi să ai grijă de tine. Poţi să lucrezi la armonia din familia ta şi să-ţi iei o pauză. Pe de altă parte, cariera ta merge excelent, astfel că ai timp să pui în aplicare planurile pe care le-ai făcut. Latura financiară se îmbunătăţeşte şi reuşeşti să câştigi bani fără mare efort, doar folosindu-te de farmecul personal.

sursa: divahair.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite