Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lucrări de renovare de 23 de milioane de lei, dar apa curge... din tavan, la Cinema Timiş (VIDEO)

Imagini incredibile pe scena cinematografului Timiș, unde picură apă din tavan direct pe scenă, iar femeile de serviciu se chinuie cu mopuri și găleți să spele rușinea. Scenele s-au petrecut sâmbătă, 14 octombrie 2023, seara, la premiera filmului “Libertate”, desfășurată în prezența regizorului Tudor Giurgiu, scrie renasterea.ro.

Lucrări de renovare de 23 de milioane de lei, dar apa curge... din tavan, la Cinema Timiş (VIDEO)
Comentează 0

Asta, cu toate că  primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a postat, vineri, pe rețelele de socializare un filmuleț, în care joacă rolul gazdei care prezintă noul cinematograf, renovat și dotat cu tehnică scumpă, de ultimă generație. Vineri seara a fost deschiderea oficială, cu sală plină până la refuz, un concert și premiera națională pentru Asteroid City, ultima realizare marca Wes Anderson.

Doar că sâmbătă, după vizionarea filmului “Libertate”, când regizorul Tudor Giurgiu era încă în sală, femeile de serviciu adunau de zor, cu mopuri și găleți, apa care se prelingea din tavanul noii construcții. 23 de milioane de lei, bani de la Guvern, au fost alocați pentru proiectul care a dus cinematograful în secolul 21, pentru a putea concura cu cele mai dezvoltate săli de gen de la ”privat”. Acum, sala construită în anii ’80 a fost total transformată. Doar că lucrările, mult întârziate, s-au făcut în grabă iar efectele “cârpelilor” s-au văzut din a doua zi de funcționare.

Intraţi AICI pentru detalii şi VIDEO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite