Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lolec și Bolec ai USR Arad pe mână cu PSD?!

Lolec și Bolec ai USR Arad pe mână cu PSD?!
Comentează 1

Clovnii de serviciu Sergiu Vlad și Botoș Vlad, care împart nu doar un nume ci și un creier au ieșit în mass media sperând să își facă un pic de reclamă electorală. Hop țop acești Lolec și Bolec ai USR Arad anunță foarte serioși că solicită auditarea Consiliului Județean, a Primăriei Arad și companiilor din subordine. De parcă fac un anunț că au descoperit coada la ...prună.

Ce nu știu aceste personaje comice este faptul că în fiecare an Curtea de Conturi face audite  instituțiilor menționate de către dânșii. În fiecare an fără excepție. Această informație simplă ar fi putut fi găsită la un click distanță de către cei doi măscărici ai politicii arădene, dar parcă e mai interesant să își arate neștiința în public. 

Ce urmeză dragă USR Arad? Să cereți ca după ora 06:00 să se facă lumină iar seara să apună soarele?! 

Suntem curioși cum de acești politicieni noi și vasăzică vocali au tăcut mâlc atunci când guvernul PSD a luat 46 milioane de euro de la bugetul județului. Nu au spus nimic atunci când Aradul nu a primit finanțare pentru tomograf. Iar când domnul ministru-mason Fifor a schimbat clientelar oameni în IPJ Arad niciunul dintre acești Lolec și Bolec nu au ieșit să facă scandal. 

Sergiu Vlad, parlamentarul bâlbâit la primul mandat și Vlad Botoș, proaspătul europarlamentar care a schimbat 5 partide pentru această funcție stau în poziția ghiocel în fața PSD-ului. Domnilor sunteți pe mână cu puterea? Sau vă este prea frică de social democrați?!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite