Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liderul face şi spectacol: Naţional Sebiş - Măgura Cisnădie 4-0

O dată ajuns pe primul loc în C4 Naţional Sebiş nu pare a mai fi dispus să cedeze fotoliul. Azi elevii lui Călin Cojocaru au făcut spectacol în faţa celor de la Măgura Cisnădie. 

Liderul face şi spectacol: Naţional Sebiş - Măgura Cisnădie 4-0
Comentează 8

După un start mai hotărât al oaspeţilor, în minutul 23 Cherecheș a fost faultat în careu de Gombar, care a fost și eliminat pentru această infracțiune. Velici a deschis scorul din penalty. În minutul 37 din nou penalty pentru bancari, de data aceasta Avramescu a executat slab şi a ratat. La 3 minute de la reluare Velici a fost faultat de portarul Căbuz în careu, acesta vede și galben, iar arbitrul de centrul dictează al treilea penalty pentru gazde. A executat Velici: 2-0! În minutul 81 este 3-0: Mihuța a bătut un corner de pe dreapta, Oiță a deviat balonul cu capul, din 10 metri până la Velici, care a deviat-o în plasă din fața portarului. După alte 3 minute  Călin a pătruns pe stânga, a centrat, mingea a fost deviată și Susan, pe fază, a înscris dintr-un metru de la colțul scurt. Se termină 4-0 după un meci dominat de bancari.

Național Sebiș: Păduraru – Rosemblum (Dăruială), Oiță, Neacșu, Cherecheș – Avrămescu (Lazea), Mihuța – Rus (Stoian), Unguru, Susan – Velici

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite