Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lider politic arădean, greșeli de clasa a IV-a. A transmis un comunicat de presă HALUCINANT

Lider politic arădean, greșeli de clasa a IV-a. A transmis un comunicat de presă HALUCINANT
Comentează 21

Rar ne este dat să vedem documente ale unor partide politice, și aici ne referim strict la comunicatele pe care le transmit presei, pline de greșeli de exprimare sau greșeli gramaticale. Ei bine, astăzi, Mircea Purcaru (copreședinte ALDE Arad) a comis-o rău de tot. Și nu ne referim aici la tastarea vreunei litere din greșeală (ni se mai întâmplă și nouă), ci la "băgarea" bocancului în limba română.

Copreședintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, a lansat un nou atac la adresa liberalilor arădeni. De această data, țintele au fost Andrei Fuliaș, copreședinte al organizației de tineret a PNL Arad și primarul Gheorghe Falcă.

Dincolo de bătălia politică, nu puteam trece cu vederea exprimările de-a dreptul halucinante și greșelile gramaticale cu care nu se poate promova nici măcar gimnaziul.

În rândurile de mai jos vă prezentăm citate din comuniatul de presă al lui Mircea Purcaru (transmis presei astăzi) pentru a vă convinge de spusele noastre.

"Afirmaţia mea că PNL-ul lui Falcă a început( deja) campania electorală pentru 2016,este corectă şi am avut  dreptate.Vine să-mi confirme zicerea, o (nouă) trompetă a lui Falcă, respectiv Andrei Fuliaş. Acesta, s-a pripăşit sau mai exact a fost pripăşit, tot pe bani publici evident, în calitate de consilier al interimarului preşedinte al CJ-d-l Tolea.”Pripăşirea” asta a ordonat-o Falcă pentru al (n.r. corect era "a-l") ţine sub observaţie atentă pe Ţolea ca nu cumva (şi acesta)să o ia pe urmele inculpatului arestat la domiciliu – N.Ioţcu. Şi ca să-şi facă treaba de supraveghetor a lui (n.r. corect era "al lui" ) Ţolea,în mod serios, Fuliaş –copreşedinte al tineretului liberal din Arad, s-a mai trezit cu un post la ATOP-plătit tot din banul public. Nu ştiu cum se face că liberalii arădeni (majoritatea) nu au afaceri personale ci lucrează la stat, abonaţi la banul public de parcă ar fi socialişti! Cum d-l Ţolea nu prea are activitate  la CJ, Fuliaș are timp şi de acţiuni electorale, din ordinul  lui Falcă mă critică. Ar fi bine că acest Fulias să se întrebe unde sunt Glad Varga, C.Lazurca , şi ei trompete ale lui Falcă împotriva mea, nu de alta  dar “slugile” lui Falcă nu au viaţă politică lungă.

Şi pentru că sunt lider politic adevărat (n.r. ??????!) şi nu mă cobor la nivelul unei “slugi politice” îi spun direct creştinului Falcă să-şi vadă de bârna din ochiul său nu de paiul din ochiul meu. Nu mai face pe neprihănitul d-le Falcă . Un biet primar de Zărand nu poate fi comparat cu preşedintele CJ Arad, Nicolae Ioţcu ajuns preşedinte cu “binecuvântarea “ ta politică. Eu însă pot să spun, pentru localele şi parlamentarele din 2016, ce spunea marele voevod (n.r. voevod este forma acceptată, cea corectă este "voievod") Petru Rareş :”Vom fi ce-am fost şi mai mult decât atât!”. (N.R. Citatul corect este: ”Vom fi IARĂȘI ce-am fost şi mai mult decât atât!”).

D-ta şi PNL Arad (în fapt PD-L Arad )sunteţi pe topogan (n.r. topogan este termen acceptat, însă varianta corectă era "tobogan"). La fel ca şi tot PNL-ul condus de Blaga şi Gorghiu. Şi ,în încheiere un sfat: decât să porţi grijă lui ALDE ARAD mai bine vezi-ţi de CET-uri că vine iarna şi sânt (n.r. cuvânt inexistent. Ori scria sunt, ori sînt, nicidecum cu â) falite  sau de Regia de Drumuri Municipale falită şi ea sub primăritul tău. Şi atenţie la ce trompete, gen Fuliaş îţi înrolezi, nu de alta dar cântă fals", a tunat Purcaru în comunicatul de presă.

Nu ne-am propus, și nici nu era fair-play să o facem, să discutăm aspectele politice sesizate de Mircea Purcaru, însă comunicatul de presă ne-a lăsat "mască". Despre exprimările copreședintelui ALDE Arad, unele total nefericite, ne abținem să comentăm, cititorul poate sesiza foarte ușor derapajele de idei.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite