Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Lider AUR, arestat pentru proxenetism. Fosta "sexy peremistă" a fost protagonista unui scandal uriaș cu Vadim Tudor

Un nou scandal zguduie Alianţa pentru Unirea Românilor. Ancuța Cârcu, membru AUR, a fost arestată preventiv, într-un dosar care vizează o grupare de proxeneți din Turda. Cârcu a devenit celebră în 2013, sub porecla "sexy peremista", după un scandal monstru, în direct  la televizor, cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor. 

Lider AUR, arestat pentru proxenetism. Fosta
Comentează 0

Pe numele Ancuţei Cârcu a fost emis un referat de arest preventiv, potrivit Realitatea Plus, în dosarul „Proxeneţii de Tenerife”, în care mai sunt vizate alte trei persoane.

„Proxeneţii duceau fetele în Tenerife şi Madrid pentru a le plasa pe stradă. În momentul în care prostituatele aveau clienţi erau obligate să raporteze tot: locaţie, sume încasate, cu cine merg etc”, mai menţionează sursa citată. 

Propunerile de arestare preventivă au venit după o serie de percheziții făcute de poliţişti și procurori, în 2 februarie, la Turda, dar şi în judeţele Argeş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Suceava şi Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor.

Concomitent au fost percheziții și la Madrid şi Santa Cruz de Tenerife

Ancuța Cârcu a devenit celebră drept "sexy peremista", după un scandal monstru cu fostul lider al partidului, Corneliu Vadim Tudor. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite