Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liberalii își stabilesc azi lista pentru europarlamentare. Cine e asul din mâneca PNL

Şedinţa Biroului Executiv al PNL, în care se va stabili lista candidaţilor la europarlamentare, a început joi, la Parlament.

Liberalii își stabilesc azi lista pentru europarlamentare. Cine e asul din mâneca PNL
Comentează 0

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, la începutul şedinţei, că va fi stabilită lista candidaţilor la europarlamentare, va fi analizat stadiul campaniei pentru scrutinul din 26 mai şi va fi prezentat ultimul sondaj privind opţiunile politice ale românilor.

"Suntem practic în momentul în care pornim o bătălie fundamentală pentru România, pornim o bătălie în care se va hotărî nu numai cine va reprezenta România în Parlamentul European, se va hotărî şi dacă cetăţenii români dau o moţiune de cenzură împotriva actualului Guvern, împotriva actualelor clanuri care îşi bat joc de România, se va hotărî dacă cetăţenii români vor să consolideze şi să adâncească traiectoria europeană, dacă vor să pună punct conflictului artificial declanşat de majoritatea guvernamentală cu UE, cu instituţiile europene şi cu liderii europeni importanţi. În alegerile pentru PE se va vedea adevărul opţiunilor cetăţenilor români şi sunt convins că acest adevăr va fi un adevăr crud pentru cei care au fost investiţi cu încredere să guverneze şi care de doi ani şi patru luni îşi bat joc de România, ducând România spre nicăieri", a spus Ludovic Orban.

După ce lista candidaţilor la europarlamentare va fi stabilită de BEx, aceasta va fi validată de Biroul Politic Naţional al partidului, care se va desfăşura tot joi la Parlament.

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat miercuri că jurnalistul Rareș Bogdan s-a înscris în PNL.

De fapt, Florin Roman susține că Rareș Bogdan s-a reînscris pentru el a mai fost în PNL în anii 90 fiind lider al Tineretului Liberal din Cluj. Postarea lui Roman a fost distribuită de mai mulți parlamentari ai PNL, semn că Rareș Bogdan chiar a semnat adeziunea.

Rareș Bogdan a afirmat că va lua o decizie în acest sens pe data de 21 martie.

Potrivit Agerpres, Un număr de 49 de liberali s-au înscris în cursa pentru europarlamentare.

La finalul lunii februarie, Rareș Bogdan a oferit, pentru realitatea.net, declarații în premieră despre ceea ce intenționează să facă în continuare, inclusiv despre posibilitatea de a deveni europarlamentar PNL.

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, a mărturisit că nu va abandona presa, chiar dacă va decide să se alăture PNL, în calitate de europarlamentar.

"Nu parasesc presa. Daca voi ajunge la o intelegere cu PNL, nu voi face altceva decat sa mai urc o tribuna, de pe baricada pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat.

Daca voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, pana miercuri. Si, in aceste conditii, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV si cu PNL ca joi si vineri sa fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, si un duplex marti seara, Bucuresti-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore in platoul de la Bruxelles...".

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite